Voor jou getest | Pimps and Posh kerst woon pakket

12231391_632157646922070_2022872719_nIn deze rubriek test ons panel de meest uiteenlopende produkten op gebied van wonen en lifestyle. De producten geselecteerd passend bij ons motto For A Happy Lifestyle! Deze keer testen we een test-woon-pakket van Pimps & Posh uit Den Oever.

❆ En we mogen zo’n leuk Kerst-woon-pakket t.w.v. € 30 weggeven!❆

Lees snel verder om te zien wat Pimps & Posh in de online verkoop heeft en zie wat een leuk pakket we mogen weggeven…MWSnap132Pimps & Posh … acht jaar geleden begon het avontuur voor Kelly die een baan had in een modezaak maar op zoek was naar iets ‘eigens’. Ze besloot iets voor zichzelf te beginnen. Eerst met sieradenparty’s en op markten, maar al snel kwam de vraag naar meer. In het bedrijf van haar schoonouders leerde ze alles wat nodig was om een eigen zaakje draaiend te houden. Pimps & Posh gaf ze een boost en ze ging aan de vraag van haar klanten voldoen door betaalbare accessoires in te kopen. Dit alles met de steun van haar beide ouders; pa aan de administratie en moeders mee in de inkoop en de verkoop. En dat doen ze nu nog steeds samen.

thinkZe heeft inmiddels een uitgebreid assortiment woon- en lifestyle accessoires aan huis in Den Oever maar beschikt ook over een webwinkel waar je 24/7 op je gemak kunt shoppen voor de mooiste woonaccessoires. Bestellingen worden klaargezet en aan huis opgehaald. Sinds dit jaar is er een heuse showroom in een houten kapschuur; knus en huiselijk als het assortiment van het bedrijf. Natuurlijk zijn er verkoopdagen en Kerst- en voorjaarsverkopen. Deze worden bekend gemaakt via o.a. de eigen Pimps & Posh Facebooksite. Niet alleen bekende merken als Claire & Eef, Appletree, Countryfield en Love Ibiza, maar ook het eigen merk By Posh is zeer geliefd bij de klanten van Pimps & Posh. Deze lijn bestaat o.a. uit accessoires van gezellige geruite hartjes, kinderschortjes, kraamkadootjes, kussens en woonkettingen. Ook het testpakket dat ons testpanel mocht ontvangen bevat eigen produkten van By Posh!

MWSnap137Sinds november heeft Pimps & Posh het gezellige Deense designmerk Krasilnikoff in haar assortiment; gezellige mokken en kommetjes die zowel in een vintage, Nordic als in een gezellige landelijke keuken passen. Gezellige kleuren en motiefjes! Ook ons testpakket kent een leuke mok van Krasilnikoff!

En zit je toch lekker vanaf je pc te shoppen dan voeg je met gemak de leukste fashion items aan je winkelwagentje toe. Ook sieraden, tassenhangers, portemonnees, horloges, paraplu’s en een handjevol dameskleding zijn met een druk op de knop te bezichtigen. Goed om te weten met het oog op de komende decembermaand

MWSnap140

Het Kerst-Woon-Pakket

We laten ons verrassen. Kelly – eigenaresse van Pimps & Posh – stuurt ons een Kerstwoonpakket. Een genot om uit te pakken. We ontvangen het pakket in goede staat, in een stevige doos. Maar het is superleuk ingepakt: een leuk wit mangelbakje vol stro wat op zichzelf al zorgt voor dat heerlijke decembergevoel! De hele mangelbak is gevuld met allemaal leuke kadootjes in eenzelfde thema; zwart en wit. Dit geheel sfeervol ingepakt in cellofaan.

12231391_632157646922070_2022872719_n

Oooo….kom maar eens kijken!

Wat zit er allemaal in het pakket?

1 witte landelijke vaas van Clayre and Eef

✓1 Zakje met zeep uit eigen atelier By Posh

✓1 Krasilnikoff ster mok

✓1 stoffen kersthart uit eigen atelier By Posh

✓1 theelichthouder van Clayre and Eef

✓1 Bridgewater geurkaars

✓1 houten kerstslinger met ster uit eigen atelier By Posh

Geleverd in een witte mangelbak, leuk verpakt in stro en opgevuld met kleine kerstballetjes! Dit alles ter waarde van maar liefst € 30 !!

20151110_161334_HDR

Tja…hoe kan het ook anders? Dit pakket vol decembergeluk krijgt van het Huisjekijken testpanel het stempel Huisjekijken-proof!

webwinkelstempel HK PROOF 20151110_162127_HDR

Wil jij ook zo’n gezellig Pimps & Posh Kerst-Woon-Pakket ontvangen?

Natuurlijk wil je dat! Wat moet je doen?

1. Like de Facebookpagina van Pimps & Posh en Huisjekijken

2. zet onder de winactie waarom jij dit pakket wil winnen…

De winnaar wordt bekend gemaakt op 10 december a.s. Meer productinformatie en shoppen: www.pimpsandposh.nl

Tell your friends! en maak nóg meer kans…

Hoe meer vrienden je tagt in het bericht, hoe meer kans je maakt op het gezellige kerst-woon-pakket. En dat is heel simpel; je gaat naar de Facebookpagina Pimps & Posh. Like de pagina en zet onder het bericht over de winactie de namen van je vrienden die je dit pakket ook gunt. Dit lijkt concurrentie, maar hoe meer vrienden jij onder het bericht zet, hoe meer kans jíj maakt! Try and find out!

 

 

GERELATEERDE ARTIKELEN

Geef een reactie