Going Dutch on Decor | De 10 coolste verjaardagstaarten voor jongens

taart8Karin woont met haar man en hun twee kinderen in het bovenste puntje van Limburg. Haar huis zo mooi mogelijk inrichten zonder veel geld uit te geven is Karin’s passie. Naast koopjes scoren wordt er door Karin veel geDIY-ed om het interieur te voorzien van een persoonlijke touch. Haar liefde voor Nordic wonen deelt ze graag met je…

Inmiddels staan er al diverse inspirerende blogs van Karin op onze site.

Het is feest! Sint komt aan in Nederland en zoon wordt 7 dit weekend. Een fantastische reden voor taart :-)

Nu ben ik best creatief maar een taart maken, pfff dat is andere koek {jaaaaa, een woordgrap ;-)} 

Ik laat het maken van een taart dan ook over aan iemand anders. De laatste verjaardag wilde zoon een taart met superhelden dus aten we het schild van Captain America, de helm van Iron Man en de cape van Batman op. Heerlijk! Dit jaar vroeg hij om een taart met draken, ik ben benieuwd. {resultaat komt vast langs op mijn Instagram}

Omdat jongetjes van 7 alleen maar coole taarten willen heb ik de 10 coolste jongenstaarten voor jullie op een rij gezet. Voor wie een beetje kan bakken staat er bij een aantal taarten een link naar de uitleg.

De 10 coolste verjaardagstaarten voor jongens.

taart9

 

bron

taart2

taart8bron

taart1

taart5bron

taart3a

taart3bbron

 

 

taart10bron

 

 

 

 

taart4

taart7

taart6bron

Welke jongen houdt er nu niet van Superhelden, LEGO, Dinosaurussen en Robots?

Eet Smakelijk!!

 

Liefs Karin

OVER Karin van Versendaal
Karin van Versendaal

Hoi, ik ben Karin. Inrichten on a budget, DIY, familieprints ontwerpen, mooie plaatjes, moodboards, before & afters, that's me! Iedere dinsdag, donderdag en zondag verschijnt een nieuwe post. Of als er iets te vertellen valt ook op maandag, of op woensdag, of op vrijdag en zaterdag :-) Veel plezier met lezen! ps: I love comments

Bekijk alle artikelen van

GERELATEERDE ARTIKELEN

Geef een reactie