Vestywo | Nieuws

13349975431Hoi, mijn naam is Verie, 20+ en heel creatief. Het laatste wil ik met je delen doormiddel van Tips & Tricks op woon-, tuin- en DIY-gebied. Ik hoop dat ik je met ieder van mijn blogs weer mag inspireren. Vandaag een blog vol met nieuwe dingen. Lees je verder?

Leuk dat je verder leest, ik heb je zoveel te vertellen!

DSC_0333

Zaterdag, 7 november was het zover! Op naar de HK-Borrel die om 13.00u zou beginnen. Ik moest er 3 kwartier voor in de auto zitten en kwam een beetje moe, maar ook een nieuwsgierig aan bij de showroom. De vermoeidheid maakte, nadat ik uitgebreid Susan gedag gezegd had, plaats voor flebbergested-gedrag toen ik de showroom binnen stapte. Wow, dat gevoel van zien, zien, kijken, kijken, aankomen, aankomen, hebben, hebben, ken je dat? ;) Nou, dat gevoel had ik dus, ik was perplex en wist echt niet dat HK zo groot was. In de showroom stond een grote tafel vol met de nieuwe collection. Nu wil je graag weten wat erop die tafel stond he?! Helaas daar ga ik een leuke blog over schrijven voor op mijn eigen blog, nog even geduld totdat de nieuwe collection ook online te verkrijgen en te zien is. We hebben een super gezellige middag met elkaar gehad. Lekker gedronken, gesmuld van zelfgemaakte advocaat, een loting gedaan (niks gewonnen dit keer) en heel veel gekletst.

Nadat ik thuis gekomen was moest ik het even allemaal een plekje geven. Zoveel gezien en zoveel indrukken opgedaan. Het weekend heb ik lekker lang samen met mijn lieve mannetje gebrainstormd, want dat HK nog groter moet worden dat willen we allemaal toch? Nou ik hoop super leuke nieuwe dingen te gaan doen, houd je vast en luister mee!

Header

Je kent de rubriek `foto van de maand` wel, daar kun je het super, leuke en lieve HK ratan hartje winnen. Nou dat dus hoop ik per 1 december op me te nemen. Elke maand kies ik een winnaar uit die het HK ratan hartje echt verdiend heeft met een super, mooie interieur of tuin foto of een andere foto als het maar een HK happy feeling-uitstraling heeft. Kom op mensen, plaats je leuke foto`s online en/of onder de feed op facebook en deel ze met andere.

Nu is daar niks nieuws aan denk je misschien nu, dat klopt. Per 1 januari gaat er wel WAT veranderen natuurlijk. Je krijgt niet alleen een HK ratan hartje als je de winnaar van `de foto van de maand` geworden bent, je krijgt ook de kans dat jou foto als DE cover van het online magazine wordt gepubliceerd. Dit betekend dat als het nieuwe online magazine uit komt jou foto op de cover prijkt, hoe leuk is dat?

De cover van het online-magazine krijgt helemaal een nieuwe uitstraling die ik hoop te gaan verzorgen. Ik ben reuze benieuwd wat je ervan vind?!

 

Header

Daarnaast hoop ik elke week de weekendgroet te gaan verzorgen op facebook. Deze groet kun je delen met je vrienden, want wie wens jij geen goed weekend toe met een HK happy feeling?

Dus eigenlijk wil ik zeggen dat we per 1 januari 2016 een nieuw jaar in gaan, maar ook een vernieuwd jaar voor HK. We gaan er met elkaar wat leuks van maken, doe je ook mee?

Fijne dag en tot snel!

Lieve-Groetjes,

Verie

Ps. Vind je het leuk om een kijkje te nemen op mijn weblog? Haar naam is; Vestywo.

OVER Verie
Verie

Hoi, mijn naam is Verie, 20+ en heel creatief. Het laatste wil ik met jullie delen doormiddel van ‘tips & tricks’ op woon-, tuin-, kids- en DIY-gebied. Ik hoop dat ik jullie mag inspireren.

Bekijk alle artikelen van

GERELATEERDE ARTIKELEN

Geef een reactie