Huisjekijken bij | Renate

Samen met haar man en drie zonen woont Renate Cageling-Pfrommer in dit huis in Harderwijk. Foto’s maken van het huis was volgens haar nog een hele klus maar het was ook wel weer leuk om op deze manier met de woonkamer bezig te zijn. Heeft zij verder nog wensen? Ja, een witte keuken staat nog op het verlanglijstje. We gaan huisjekijken bij Renate…

(dit is een bewerking van een eerdere publicatie) Wil je ook je huis laten zien in onze rubriek Huisjekijken Bij? Meld je dan aan bij de redactie: huisjekijkenredactie@outlook.com

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

We wonen al 16 jaar in dit huis in Harderwijk. We hebben een paar jaar geleden het hele huis al opgeknapt.Renate woonkamer

Ik houd van een beetje aparte spullen, maar ik heb het liever niet te vol.

Renate kasten enzo

Vooral naturel tinten zijn favoriet bij mij. Renate accessoires

We zijn met zijn vijven: mijn man, onze drie zonen en ik. Het manvolk bemoeit zich niet met de inrichting.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Als ik iets leuk vind,  staat het meestal ook wel een paar jaar. Mijn man is erg handig. Ik verzin iets of heb ergens iets gezien en hij maakt het dan na. Zoals bijvoorbeeld de sidetable met witte schragen of het kleine krukje wat voor de foto (afgedrukt op hout) van de kinderen staat.

Renate krukje enzo

Het schattige ronde krukje en de grote voederbak hebben we op een veiling gekocht. Renate voerbak

Het schilderij boven de eetkamertafel is een hele oude advertentie van de familie van mijn man die ik, als verjaardagskado vergroot heb en af heb laten drukken op canvas. Renate advertentie

De mooie antieke buffetkast is een familiestuk. Antieke kast 1

Graag zou ik nog een prachtig witte keuken willen hebben die bij de rest van de kamer aansluit. Voor de rest ben ik meer dan tevreden met alle spulletjes die wij hebben.

Renate tuin

Groetjes,theeservice

Renate

GERELATEERDE ARTIKELEN

Een reactie op “Huisjekijken bij | Renate

Geef een reactie