Ninneke’s Corner | Eenvoudige tafel opsmuk

column eenvoudige tafel aankleding DIk ben Jeannine.  Ik hoop jullie lezers aangenaam te verrassen met mijn  blogs waar ik het ga hebben over interieur en eten, dagelijkse belevenissen, handige tips creatief om te springen met zelf mooie decoratie te maken en afwisselend met al eens een komisch getint verhaal over de capriolen van de olijke eekhoorns.

Met het meest eenvoudige klasse geven aan je tafel aankleding

Eenvoudige tafel opsmuk

column eenvoudige tafelaankleding B (4)

Sereen eenvoudig maar klassevol

Ik zit alvast te brainstormen voor de nakende feestdagen.Voor mij is de tafel aankleding daarbij toch één van de belangrijkste aspecten.Uiteraard moeten de heerlijkste proeverijen voorbij gaan.Maar een visueel mooi ogende tafeldekking is ook van belang.Dat kan door heel eenvoudige dingen.Sereen maar toch charmant en klassevol.Door gewoon één enkele bloem te nemen.De steel daarvan zo om te buigen dat je een lus vormt.Bind de lus vast met mooi lint of koord.Let op dit gaat niet me alle bloemen.Bloemistenverdriet (weet de echte benaming niet,zo zeggen ze het in de volksmond) Leent daar zich heel goed voor.Als je niet zeker bent welke soorten zo buigzaam zijn,zonder te knakken.vraag er dan naar bij je bloemist.Als je bloem mooi strak in het lint zit,knip het overtollige van de steel af.Schik gewoon op elk bord.Het ziet er al fantastisch uit.Je kan ook nog een hanger aan het lint bij hangen,voor nog een extra toets.Nu had ik ook nog kleine sierpompoenen . Die ik wit had geschilderd.Met de bloem over het steeltje van de pompoen te hangen,krijgt het een zekere speelsheid,zonder aan charme in te boeten.Plaats deze zo op het bord.Hou je niet van overvolle tafels,dan is deze kleine nuance niet bombastisch overdadig.eerder subtiel en toch feestelijk.

column eenvoudige tafel aankleding A (1)

Eenvoud siert

column eenvoudige tafel aankleding A (3)

wit en groen doen het altijd goed

column eenvoudige tafel aankleding A (4)

charmant

column eenvoudige tafel aankleding A (6)

subtiel

column eenvoudige tafel aankleding A (7)

met wit hartje erbij

column eenvoudige tafel aankleding A (9)

Met wat zilver erbij

column eenvoudige tafel aankleding A (15)

Nonchalant met kleine sier pompoen

column eenvoudige tafel aankleding A (17)

beeldig

column eenvoudige tafel aankleding A (18)

Het zijn kleine details die het maken

column eenvoudige tafelaankleding B (5)

Detail

column eenvoudige tafelaankleding B (7)

Een mooie tafeldecoratie is de kroon op een geslaagd etentje

column eenvoudige tafel aankleding D

klassevol

column eenvoudige tafel aankleding A (10)

Lieve groet Jeannine Martens alias Ninneke.

Je kan me ook vinden op facebook:Ninneke’s corner

GERELATEERDE ARTIKELEN

Geef een reactie