Voor jou getest | full circle #Herbruikbare, glazen waterflessen

In deze rubriek test ons panel de meest uiteenlopende produkten op gebied van wonen en lifestyle. De producten geselecteerd passend bij ons motto For A Happy Lifestyle! Deze keer hebben we voor je getest de herbruikbare glazen waterflessen van Full Circle. Voor kantoor, thuis of onderweg!

En we mogen zo’n hippe, innovatieve waterfles weggeven.

Doe mee en kies uit! 

Herbruikbare, glazen waterflessen. BPA vrij, innovatief design. Voor verse thee, water met komkommer of citrus smaak. Voor op kantoor, thuis, of onderweg. De keuze is aan jou. Voor iedere smaak, voor iedere gelegenheid, voor iedere situatie is er een passend product.
MyMall is distributeur van dit innovatieve design voor Nederland. En dat is niet toevallig…
MyMall is een jong, gezond, creatief en milieubewust bedrijf, dat de manier van denken over het gebruik van alledaagse producten net een stapje verder neemt. Eigenaresse Elma vertelt: “Producten moeten niet alleen functioneel, mooi of milieubewust geproduceerd zijn…maar alledrie (of meer)! MyMall is de samenwerking aangegaan met Full Circle en distributeur geworden voor Nederland van de Hydrate producten. Waarom? Omdat Full Circle net als MyMall onderneemt op een creatieve, bewuste wijze met oog voor detail en het milieu.”

group hydrate WB

Alle materialen die worden gebruikt, worden zorgvuldig geselecteerd op duurzaamheid, zodat je het product zo lang mogelijk kan hergebruiken. Bij het productieproces wordt gekeken naar opties die minder energie vergen, zodat het broeikaseffect en het gebruik van schadelijke chemecaliën wordt teruggedrongen.

Elma: “We streven ernaar die details toe te voegen, die helpen meer te genieten van je gezonde keuzes, voorzien van optimaal gebruiksgemak.”

 full circle_2015 25

 

De test

Ons testpanel gaat aan de slag met de testmodellen. En wat zien ze er prachtig uit! Alle modellen zijn ook nog eens in vele verschillende kleuren verkrijgbaar! Niet onbelangrijk vinden wij…je wil tenslotte wél leuk de deur uit, op kantoor verschijnen of het strand op. Wil je zien welke kleuren allemaal beschikbaar zijn, bekijk dan alvast een overzicht van de gehele collectie van Full Circle.

IMG_3947

Daytripper

Draai. Klik. Drink. Deze hippe en handige drinkfles is voor zien van een afneembare siliconen kap, de bovenkant van een slimme dop: klik/sluit  en houdt stof buiten; klik/open en drink vanuit elke hoek! In vele leuke kleurcombinaties verkrijgbaar. Handig in je tas, van glas dus uiterst duurzaam. De gebruikte siliconen zijn allen BPA-vrij.* Een veilig idee!

* de chemische stof BPA wordt gebruikt voor de productie van plastic en wordt in verband gebracht met het verstoren van de hormoonhuishouding en werd daardoor zelfs verboden in de productie van babyflesjes. Alle producten van distributeur MyMall zijn uiterst duurzaam, verantwoord en geheel BPA-vrij. Een veilig idee!

Hydrate Mate

De Hydrate Mate neem je makkelijk mee naar de sportschool. Hij is lekker handzaam en ook in diverse hippe kleuren verkrijgbaar. Uiteraard ook van glas, dus geen metallic of plastic nasmaak.

En dan de absolute toppers volgens ons testpanel…voor water met een smaakje!

Wherever Water

Voor water met een smaakje heeft Full Circle wat ons betreft een paar absolute toppers in huis. Wherever Water; een paar prachtige modellen met in de bovenkant een hulpstukje voor het persen van citroen, grapefruit of sinaasappel. Of wat dacht je van de Wherever Water Cucumber; een handzaam model met in de bovenkant een inzetstuk met een mesje waarin je in een handomdraai een stukje komkommer als spiraal aan je water toevoegt. Fris, vers, lekker en gezond!

full circle1

Pers, vermeng, geniet!

Tea Time!

Ben jij een echte theeliefhebber? Ook dan hebben we goed nieuws voor je. Wij mochten ook de Tea Time testen. Verse thee op je werk in een smaakje van jouw voorkeur. Hoe? Heel eenvoudig. De Tea Time heeft een uitneembaar zeefje. Je vult het met je favoriete losse thee of met een zakje. Voeg eventueel citroen of suiker toe. Dichtmaken, heet water toevoegen en je hebt je favoriete verse thee. En wat wij nou dé perfecte slimme oplossing vonden is het slimme en hippe omhulsel van kurk waarmee je de hitte van de glazen fles de baas bent…

Slim en mooi tegelijk: het omhulsel van kurk tegen de warmte! De favoriet van ons testpanel…de Nordic print!

full-circle-tea-time-nordic-print

Lemon Drops

En alsof dat nog niet genoeg is om uit te kiezen, verrast Elma van MyMall ons met nog een noviteit: de Lemon Drops. Heb je de ene helft van je citroen in een Wherever Waterfles geperst, de andere helft pers je eenvoudig tot ijsklontjes. Het sap drijft vanzelf in de siliconen vormpjes. Even in de diepvries en je hebt lekkere, verantwoorde lemon drops voor in je water. Ondersteun je gezonde leefstijl met natuurlijke vitamines A, C en meer!

full circleDe producten van Full Circle zijn makkelijk in het gebruik, kunnen in de vaatwasser, zijn milieuvriendelijk en bovendien reuze hip! Daarom krijgen ze van het Huisjekijken testpanel het stempel HK Proof!

webwinkelstempel HK PROOF

Winactie!

Distributeur MyMall geeft een glazen herbruikbare waterfles naar keuze weg!Hydration collection

 

#1: Like de Facebook pagina Full Circle & @huisjekijken
#2: Laat ons weten welk model jij zou willen winnen!
#3: Deel dit bericht en TAG al je vrienden
Product info: http://www.fullcirclehome.nl/

Winnaar wordt @random gekozen en doorgegeven aan MyMall. Zij nemen contact met je op.

* Deze actie loopt tot 15 december 2015.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

GERELATEERDE ARTIKELEN

Geef een reactie