Ninneke’s Corner | Bloemstuk in oude cakevorm

column bloemstuk in cakevorm A (16)Ik ben Jeannine.  Ik hoop jullie lezers aangenaam te verrassen met mijn  blogs waar ik het ga hebben over interieur en eten, dagelijkse belevenissen, handige tips creatief om te springen met zelf mooie decoratie te maken en afwisselend met al eens een komisch getint verhaal over de capriolen van de olijke eekhoorns.

We bakken er wat van vandaag,maar eigenlijk bakken we in het geheel niet

Bloemstuk in oude cakevorm

column bloemstuk in cakevorm A (11)

Romantisch bloemstukje

Een bezoekje kringloop verrijkte mijn spullen.Met twee oude cakevormen.Niet veel bijzonders of van duurzaam materiaal. Maar wel mooi om te decoreren..Bij elkaar liggend,tegen elkaar steunend.Nu had ik een enorme bos rozen gekocht.De vaas behoorlijk al gevuld.Had er nog wel wat over.In plaats van ze ook in een vaas te schikken.Heb ik ze in één van de cakevormen omgevormd tot een bloemstuk.Een stuk oase gulzig wat water laten slurpen.In de cakevorm geplaatst.De rozen rond de rand gezet.Wat gedroogde sisal in het midden gelegd. Een decoratie bal erop gelegd.Wat kleine roze peperbolletjes hier en daar.Om helemaal naar keuken gerei te verwijzen,heb ik er ook nog een leuk oud lepeltje op gelegd.Het geheel ziet er toch behoorlijk lief en charmant uit.Met de feestdagen in het verschiet,is het leuk er wat mini kerstballetjes in te steken.In roze tinten aanleunend bij de kleur van de rozen.Rondom rond heb ik nog een slinger met kleine groene kraaltjes gedaan.Heel simpel te maken.Bevallig te wezen op tafel. Heb je een vriendin die jarig is of wat leuks verdient.Is het een bak wonder,dan is dit een fijne attentie.Maak het bloemstuk misschien dan in een nieuwe vorm.Dan kan ze die nadien ook werkelijk gaan gebruiken.

column bloemstuk in cakevorm A (2)

Leuk op tafel

column bloemstuk in cakevorm A (3)

Met een oude bakvorm,bak je er wat van

column bloemstuk in cakevorm A (5)

Oud lepeltje erbij

column bloemstuk in cakevorm A (9)

Decoratie bal in het midden

column bloemstuk in cakevorm A (13)

zelfs samen met het stoerder uitziende stenen potje een lieflijk geheel

column bloemstuk in cakevorm A (17)

charmant detail

column bloemstuk in cakevorm A (18)

sfeer plaatje

Lieve groet Jeannine alias Ninneke.

Je kan me ook vinden op facebook:Ninneke’s corne

GERELATEERDE ARTIKELEN

Geef een reactie