My Creative Thoughts | inpakken!

8dc08342866db5f92c386b0e33ab3b91Nelette van der Heide is 51 jaar, getrouwd en heeft twee uitwonende kinderen. Door haar brede interesse in brocante, interieur, meubels opknappen, bloemschikken maar ook voor alles op het gebied van bezig zijn met kinderen, zal zij middels haar tweewekelijkse blogs een grote inspiratie voor jullie zijn. Met een blognaam die perfect bij haar aansluit zal ze jou uitdagen zelf aan de slag te gaan…My creative thoughts!

eerst mooi inpakken om het vervolgens uit te kunnen pakken…

Nog een paar weekjes dan staat Kerst weer voor de deur. We denken daarbij aan sfeer, warmte en vooral gezelligheid. Iedereen is druk aan het brainstormen over ideeën voor Kerst. En daarbij horen natuurlijk ook cadeaus voor onder de boom…

Mooi-inpak-idee-voor-kerst.1387003944-van-suuuzannEerst op zoek naar de inhoud om het daarna aantrekkelijk en feestelijk in te pakken. En daar zijn vele verschillende manieren voor. Hier heb ik wat ideetjes voor je in kaart gebracht.

2015-11-24_00.42.08christmas-gift-wrapping-wrap-creative-kerst-cadeaus-inpakken-kado-inpakpapier-creatief-versierenSuperleuk om mee aan de slag te gaan! Verzamel vooraf leuke items, denk aan sterren, lint, hartjes, teksten en ga dan lekker aan de slag!

Schermafbeelding+2013-05-20+om+00.56.36

Ik wens je heel veel plezier; zowel met in- als met uitpakken!

Groet, Nelette | my creative thoughts

wrapping2

GERELATEERDE ARTIKELEN

Geef een reactie