SUUS’ Culture | 4-STEP SUPER-EASY SMOKEY-EYE

Mijn naam is Suus, een 24-jarige Groningse die samen met haar passie en creativiteit voor schoonheid dagelijks in een omgetoverde boerderij in een pittoresk dorpje in Drenthe luxe gezichts- en lichaamsbehandelingen uitvoert. Ik ben dol op het in de watten leggen en omtoveren van dames die dat graag aan mij toevertrouwen. Klinkt als een heerlijke job toch?

Wat er nog mist? Een groter publiek trekken met mijn creatieve kijk op het gebied van skincare & make-up. Ik neem jullie graag een paar minuten mee Badkamertje- & Huidje Kijken!

 


4-STEP SUPER-EASY SMOKEY-EYE

In 4 inimini stapjes richting een super snelle avond look! Vandaag show ik jullie een simpele variant van de CLASSIC SUUS’SMOKEY EYE. Stel je voor dat je deze toch wel èrg lastig vond, of dat je gewoonweg geen zin hebt om zoveel tijd te besteden aan make-up. Geloof mij.. Dan ga je de 4-step smokey eye geweldig vinden! Hij is snel & makkelijk met een groots effect!

“I told you I’ll be ready in 4-steps & 5 minutes,
stop calling every half hour!”

Benodigdheden:
– Kohl potlood
– (metallic) Oogschaduw
– Highlighter
– Mascara

1. Omrand je ogen met lekker smeerbare zwarte kohl. Zorg er tevens voor dat je waterrand ook meteen ingekleurd is. Direct na aanbrengen zorgen we ervoor dat deze lijnen zachtjes -al deppend- uitgeveegd worden richting het botgedeelte, oftewel onze arcadeboog. Probeer overgang te houden, zo mag hij flink zwart zijn bij de wimperrand en vervaagt hij richting de wenkbrauw. Het smokey (rook) effect!


2. Over deze hele donkere waas kohl potlood zet ik van wimperrand tot aan arcadeboog een flinke metallic oogschaduw heen. Waarom metallic? Omdat ik een snelle en simpele avondlook wil creëren en in de avond zijn glitters naar mijn idee geoorloofd. Deze blenden we direct met onze vingers, we mengen de kohl met de oogschaduw richting de wenkbrauw.


3. In mijn binnenste ooghoek en op mijn wenkbrauwbot stip ik lichtjes de highlighter aan. Ook deze bevat aardig wat shimmer zoals je ziet.


4. Mascara, flink wat mascara voor een lekker dramatisch effect!


Hoe simpel kan het zijn?
Hij is “kort maar krachtig” vandaag hè?
Super easy aan te brengen met een enorm
krachtige oog make-up als eindresultaat!


“SMOKE ON THE EYE,
BRINGS FIRE IN YOUR EYES!”

Alle blogs van SUUS’ Culture vind je hier.

VOLG MIJ OP
INSTAGRAM:

@SUUSCULTUREGERELATEERDE ARTIKELEN

Geef een reactie