Huisjekijken bij | Roxy

Huisjekijken Bij is onze binnenkijken rubriek die iedere maandagavond en vrijdagmorgen te zien is. Dit is een bewerking van een eerdere publicatie. Wil jij ook een keer je huis laten zien in deze rubriek? Mail de redactie: huisjekijkenredactie@outlook.com

“Ik ben Roxy, 25 jaar oud en woon alweer 7 jaar samen met mijn vriend (30 jaar oud) in een knus vrijstaand huisje in Drenthe. Wij hebben een dochten van 2,5 jaar oud en een Rottweiler.” Huisjekijken mocht even binnen gluren, benieuwd? Lees het hele bericht>

Huisjekijken bij Roxy

We veranderen wel heel vaak van inrichting, omdat ik het heerlijk vind om meubels op te knappen. Ik zit heel erg te twijfelen om voor mezelf te beginnen… Ik ben nogal veranderlijk, daarom zie je op de foto’s al twee verschillende banken. Op de vloer ligt een massief eiken vloer wat een landelijke uitstraling geeft.

 

Bijna alles wat je op onze foto’s ziet hebben we zelf gemaakt of opgeknapt. Van fotolijsten, bed, stoelen tot alle houten meubels en zelfs de kransen. Ik heb altijd zoveel ideeën, maar gelukkig heb ik een hele handige man, wat ik bedenk kan hij uitvoeren.

Wat ik heel leuk vind zijn woonforums, blogs over wonen, woonbladen, uiteraard ook Huisjekijken en winkelen het liefst brocante shops en rommelmarkten. Ik lees bij veel mensen dat ze naar markten gaan in het buitenland, dit hoop ik ook ooit nog eens te doen in de toekomst. Ook probeer ik zelf een Blog bij te houden.

Ik vond het leuk om jullie mijn huis te laten zien. Ik denk dat als ik over een jaar weer in het magazine zou komen allers weer heel anders is. Wij zijn nu druk met de tuin bezig, we hebben genoeg plannen!

OVER Huisjekijken
Huisjekijken

De missie van Huisjekijken is elkaar inspireren op het gebied van woon- en lifestyle. Wij geven onze leden, door middel van deze internetsite en diverse social media, de mogelijkheid om ideeën uit te wisselen. Get Inspired For A Happy Feeling!

Bekijk alle artikelen van

GERELATEERDE ARTIKELEN

5 reacties op “Huisjekijken bij | Roxy

  1. Pinkback: Keuken Van De Toekomst – De nieuwste Gallery House-collectie

Geef een reactie