Paintings by Wilma | Kleine landelijke schilderijtjes

12308363_930451557024206_2773875756055495957_nWilma woont samen met haar man , 2 puberzonen en 2 katten in Bruchem in de Bommelerwaard .Haar passie is schilderen . Het wel en wee over deze uit de hand gelopen hobby zal ze met jullie delen in haar blog Paintings by Wilma.

Een super opdracht heb ik …

… Ik ben bij mensen thuis wezen kijken . In overleg hebben we gekozen voor een doek van  van 1 meter 60 bij 80 cm met roze rozen !  Wat een uitdaging op zo’n groot doek. Gelukkig heb ik al heel wat rozen gemaakt maar toch blijft het spannend of ze het wel mooi zullen vinden. Langzaam begint het wat te worden , ik hoop in mijn volgende blog het eindresultaat te kunnen laten zien.

Er gaat niets boven daglicht daarom schilder ik opdrachten alleen overdag. Aangezien de dagen om deze tijd van het jaar kort zijn maak ik tussendoor nog weleens een mini schilderijtje. Zomaar wat ik zelf leuk vind , klein in landelijke stijl!

 

Wordt vervolgd, fijn weekend!

Wilma

Natuurlijk vind ik het leuk als je me volgt op  www.facebook.com/PaintingsByWilma

of een kijkje komt nemen op mijn website www.wilma.exto.nl

 

GERELATEERDE ARTIKELEN

Geef een reactie