Sweet Little Lies | Huisjekijken Teamborrel november 2015, een kijkje achter de schermen bij HK!

12189154_1039680179423852_6556656252498905454_n

Mijn naam is Lisette en samen met mijn man Erick en onze 2 katten wonen wij in ons kleine appartementje in de altijd gezellige randstad. Naast mijn fulltime baan bij een groot ziekenhuis heb ik heb veel uiteenlopende interesses waarmee ik jullie hopelijk regelmatig weet te verrassen.

Hoewel dit eigenlijk pas mijn eerste blog is voor Huisje Kijken valt mij de twijfelachtige eer ten deel om meteen de Huisje Kijken teamborrel te mogen verslaan, dus daar gaan we dan…

11219588_1015995991792271_5219817118465820606_n

Halverwege september ontving ik via Facebook een uitnodiging voor een evenement: binnenkort een borrel waarbij alle teamleden van Huisje Kijken zijn uitgenodigd. Wat leuk (en spannend…)! Na een hoop op elkaar volgende reacties op de uitnodiging, mailen, plannen en nog meer mailen komt er dan eindelijk een definitieve datum: 7 november… plaats delict: Huisje Kijken HQ… Dat klinkt allemaal wel heel erg mysterieus!

Na de nodige voorpret via Facebook en Messenger besloten Carol en ik om samen een goodiebag te maken. Aangezien we nu niet bepaald vlak bij elkaar wonen hadden we afgesproken om gelijktijdig bij HQ te arriveren zodat we ter plaatse de goodiebags in elkaar konden flansen: een flesje wijn en een zakje borrelnootjes, verpakt in een gezellig tasje… Niet dat een mens dat nu direct nodig heeft of dat we dit meteen moeten bestempelen als de allernieuwste must-have voor je interieur, maar het is in elk geval wel lekker!

Enigszins nerveus (ik ben dan wel lid van Team HK, maar heb nog nooit een ander lid in levende lijve ontmoet en tot op dit moment heb ik ook nog geen letter online gezet) stap ik het terrein op en wordt er naar ons gezwaaid vanuit een schuur (?) achter de boerderijen op het terrein. Na wat lijkt om een kilometers lang grindpad stappen we eindelijk over de drempel en liepen meteen tegen onderstaand tafereel aan:

12191521_1038681742857029_1194247576338018090_n

Een prachtige, meters lange tafel, volledig in kerstsfeer gedekt, inclusief kunstsneeuw! Dat ziet eruit als een warm welkom en een goed begin van de middag :).

De betreffende schuur blijkt helemaal niet te zijn zoals je die zou verwachten, want het is het magazijn van de webwinkel, dus de gezellige tafel staat middenin een grote ruimte en langs de muren staan allemaal stellingen waarin heel veel leuke hebbedingen uit de webwinkel staan, en overal verspreid staan dozen met voorraad van nog veel meer leuks… Ik sta middenin Walhalla!

Okee, eerst maar even een rondje handen schudden, waarna ik meteen zo’n beetje iedereens naam weer ben vergeten, behalve die van Susan en Carol, want daar had ik al eerder contact mee gehad. Daarna snel even de goodiebags samen stellen zodat we die alvast klaar kunnen zetten voor iedereen om er één mee te nemen zodra ze weer huiswaarts vertrekken. En dan schuiven we eindelijk gezellig aan tafel waar nog veel meer op te bewonderen was:

We werden uitgebreid voorzien van hapjes en drankjes en konden eindelijk kennis maken met een aantal andere leden van Team HK. Leuk om te horen waar ieders passie en interesse ligt en wat hun drijfveren zijn om bijvoorbeeld te bloggen of op welke manier dan ook betrokken te zijn bij dit gezellig team van enthousiaste dames en, jawel, ook een heer… Persoonlijk vond ik het vooral leuk dat Susan heel duidelijk was over welke richting zij graag op wil met Huisje Kijken, en hoe ze de toekomst voor zich ziet. Ik hoop van harte dat we met z’n allen die kant op kunnen (mogen) groeien en daar onze bijdrage aan kunnen leveren.

Ondertussen werden de hapjes en drankjes met regelmaat aangevuld, en net toen ik een wijntje zou krijgen kwam er een onverwachte traktatie op tafel:

12227075_1038681809523689_3046309478931204304_n

Huisgemaakte advocaat van Jeannine En die was werkelijk waar verrukkelijk! Volgens Jeannine heel makkelijk te maken en binnen 15 minuten klaar, hoewel het daarna 3 weken in de koelkast moet rijpen, dus het advies is duidelijk: als je het vermoeden hebt dat je over 3 weken en een kwartier misschien wel eens trek zou kunnen krijgen in advocaat, dan moet je het NU maken…

Het was een gezellige middag die veel te kort duurde, al was niet iedereen van Team HK aanwezig. Voor sommigen kwam de datum niet goed uit, voor anderen was de afstand naar HQ simpelweg te ver. Helaas kon Sandra wegens persoonlijke omstandigheden niet aanwezig zijn, maar dat was uiteraard volkomen begrijpelijk.

Hieronder nog even een groepsfoto voor degenen die de teamborrel hebben moeten missen…

12208354_1038681672857036_974895975114972623_n

Van links naar rechts: Jeannine; blogger (Ninneke’s Corner), Sanne; blogger (Blueberry Lane), Verie; blogger (Vestywo), Lisette; moderator social media en blogger (Sweet Little Lies), Susan; inspirator HK en social mediabeheer, Carol; moderator social media en blogger (That’s What Fans Are For), Astrid; Mental Coach (met een knipoog!) en allrounder, Erika; inkoop/trendwatcher HK, Karin; catering, logistiek en webshop HK.

Niet op de foto: Eijmert; CBS (Chef Belangrijke Statistieken), Sandra; redactie HK en blogger (In De Suite), Steun & Toeverlaat/Rots in de Branding en last but not least: Manlief van Jeannine, die zo vriendelijk was om haar helemaal vanuit België naar HQ te rijden…

Tot slot wil ik graag Susan en Sandra bedanken dat zij mij de tijd hebben gegeven om het juiste moment te kiezen om mijn eerste blog op te leveren, evenals Carol voor de aanmoedigingen en de nodige hulp bij vragen over WordPress… thanks, girls! ;)

Namasté,

Lisette

GERELATEERDE ARTIKELEN

2 reacties op “Sweet Little Lies | Huisjekijken Teamborrel november 2015, een kijkje achter de schermen bij HK!

  1. Leuk leuk leuk Lisette! Zoooo jammer dat ik ‘m heb moeten missen…maar heerlijk om te lezen. Gefeliciteerd met je eerste blog, dat er nog maar velen mogen volgen!

    Sandra

Geef een reactie