Kei Gemakkelijk | tekeningen en kaarten ophangen

PERCHAS_LAMINAS_4Je geniet het meest van de spullen die je zelf hebt gemaakt. Inspiratie haal je van internet, het ontbreekt je alleen aan tijd. Stop met zoeken; de leukste dingen hebben wij al voor jou gevonden, gebundeld én uitgewerkt in een handig stappenplan. Alle Kei Gemakkelijk op een rijtje voor uren DIY plezier. Dát is kei gemakkelijk!

De mooiste tekeningen van de kinderen, maar ook kerstkaarten hang jij voortaan heel ‘trendy-verantwoord’ op! De materialen heb je in huis, dus je kunt meteen aan de slag!Kledinghangers in verschillende vormen bij elkaar…. Voor tekeningen, tijdschriften, je vetste poster! Hang ze met een paar bij elkaar aan de muur. Ophangen en veranderen was nog nooit zo simpel…

PERCHAS_LAMINAS_4

PERCHAS

hanger

broekhangers

 

 

 

 

 

GERELATEERDE ARTIKELEN

Geef een reactie