Huisjekijken Bij | Eel

imageHuisjekijken Bij is onze binnenkijken rubriek die iedere vrijdagmorgen te zien is.

Deze week zijn wij te gast bij Eel Weener. Zij woont in een boerderij uit 1832 die na een grondige verbouwing een heerlijke woonplek werd.

Helemaal nu het in kerst-sfeer gehuld is….  Vind je het leuk als we bij jou komen Huisjekijken, stuur dan een mailtje aan de redactie : huisjekijkenredactie@outlook.com.

Nu gaan we gezellig huisjekijken bij Eel die haar huisje helemaal in kerstsfeer heeft gebracht.

Eel vertelt : Wij wonen sinds 5 jaar in een boerderij uit 1832. Alleen de buitenmuren bleven staan. Alles werd vernieuwd… Het was een verbouwing van bijna een jaar. De kleuren en inrichting deed ik zelf.

image

Het vele witte houtwerk, de oude balken, en neutrale tinten geven een heerlijk frisse, lichte en rustige uitstraling

image

image

image

image

…door hier een daar wat roze toe te voegen wordt het extra gezellig… 

image

Ook alle kerst accessoires zijn helemaal in de stijl van de inrichting.

image

image

image

Namens Eel…

Héle fijne feestdagen!

Wat een gezellig huis Eel! Leuk dat we bij je binnen mochten kijken.

OVER Carol Kok

Inmiddels kennen we haar allemaal…Carol is een begrip in de Huisjekijken Lifestyle Fangroep op Facebook maar ook op de Huisjekijken website. Toen ze er een tijdje geleden haar ongezouten mening gaf over de hypes en de grillen als muurvulleren, stoelen verven met Annie Sloan en kleien met dé klei van de Action, was iedereen het erover eens; Carol is een geboren blogger. Dat lieten we op de redactie van Huisjekijken niet aan onze neus voorbij gaan en op onze vraag of ze zich bij ons team wilde aansluiten was haar antwoord volmondig JAAAAHHH! Carol blogt over de verslaving met de naam ‘de Huisjekijken Lifestyle Fangroep’!

Bekijk alle artikelen van

GERELATEERDE ARTIKELEN

Geef een reactie