Huisjekijken Extra | Goedkoop-Bloemschikken.Nl #Vaas versieren met Crystal Ice, Onderwaterlichtjes en Magic Snow

ThumbnailNiet alle benodigdheden in huis? Geen paniek; de link naar snel en goedkoop inkopen hebben we vrijblijvend voor je toegevoegd! Omdat je nou eenmaal het meest geniet van de spullen die je zelf hebt gemaakt, heeft Lenie – eigenaar van Goedkoop Bloemschikken.nl – deze DIY special voor ons gemaakt. Met deze beschrijving maak je zelf in een handomdraai je eigen (groen)creaties waar je jaren van geniet…

In deze blog neemt Lenie je stap voor stap mee door de werkbeschrijving van een prachtige vaas, versierd met ijskristallen, onderwaterlichtjes en Magic Snow.

gesponsorde blogpost

Hoe werkt het?

  • Maak de ijskristallen en Magic snow (dat is droge sneeuw) volgens de gebruiksaanwijzing. Tip: doe de crystal ice in ruim en handwarm water, dan hoeft u niet 24 uur te wachten maar ongeveer 12. Laat het daarna even uitlekken in vergiet.
  • Doe een laagje ijskristallen in de vaas en doe er wat decoraties op (Let op: niet van metaal!)
  • Hier stopt u ook eventueel één of meerdere onderwaterlichtjes tussen.
  • Doe dan weer een laag met ijskristallen en herhaal dit tot ongeveer 3/4 van de vaas
  • Sluit af met ijskristallen.

Nu ziet u de decoraties nog niet, maar pak nu een gieter en voeg voorzichtig water toe, doe dit stapje voor stapje want het moet ook de tijd krijgen om te zakken. Door het water toe te voegen worden de decoraties zichtbaar en lijkt het of ze in water drijven. Kies zelf of u nog wat van de ijskristallen wil blijven zien net als hier of dat u alleen water effect wil.

Daarna doet u er een flinke laag Magic snow overheen. Als laatst komen er 3 onderwaterlichtjes in de sneeuw. Als u die weer afdekt met sneeuw geeft dat een leuk effect…

 

Groet, Lenie | www.goedkoop-bloemschikken.nl en www.pompoenzaden-decoshop.nl

image001image002

 

GERELATEERDE ARTIKELEN

Geef een reactie