Voor jou getest | Magic snow, echte nepsneeuw in een paar seconden

20151130_131439gesponsord

In deze rubriek test ons panel de meest uiteenlopende produkten op gebied van wonen en lifestyle. De producten geselecteerd passend bij ons motto For A Happy Lifestyle! Deze keer hebben we voor je getest de leuke net echte nep sneeuw in een paar seconden, een leuk kinderkadootje, super decoratiemateriaal of lesmateriaal op scholen. 

Ook zo’n zin in een witte kerst, maar kan je je niet herinneren wanneer je voor het laatst een sneeuwpop hebt gemaakt? Wij hebben een leuke oplossing gevonden, echte nepsneeuw uit een pakje. Vanaf nu bepaal jij zelf wanneer je wel of geen sneeuw krijgt met Magic Snow. Doe wat poeder in een kom, schenk erwater bij en binnen een paar seconden begint het te sneeuwen.

De test :

Het blikje op zich is al een kadootje. Het is makkelijk te openen. Strooi het poeder in het blikje zodat je op ieder moment een sneeuwbal kunt maken. Met het schepje doe je een paar schepje poeder in een kom. Water water erbij en dan binnen een paar minuten heb je een werkelijk op sneeuw lijkende massa alleen niet koud! De kinderen vinden het prachtig en bestellen gelijk een vrachtwagen bij moeder;). Dat gaat helaas niet, maar wat een leuk spul om te gebruiken in vazen en op tafereeltjes op tafel voor een winterse sfeer. Ook leuk voor scholen om te gebruiken bij winterthema’s.

De Magic Snow is ontzettend leuk om rond je kerstboom te gebruiken, maar ook voor op de kersttafel, in een kerststukje en om op een dienblad rond wat kaarsen te strooien. De sneeuw blijft een paar dagen liggen en veranderd dan weer in poeder. Wanneer je weer wat water erbij doet kan je weer genieten van de Magic Snow.

De poeder is ongeveer 100 x omtoveren tot sneeuw.  Klik hier naar het leuke produkt Magic snow

Je koopt deze leuke spulletjes online bij Ditverzinjeniet.nl. Dit leuke online gadgetbedrijf heeft hele leuke en originele kadootjes voor een verjaardag of voor jezelf!

De Magic snow heeft ons verbaasd en is ons bevallen een aanrader!

webwinkelstempel HK PROOF Wil je al onze eerdere aanbevelingen bekijken klik hier.

OVER Huisjekijken
Huisjekijken

De missie van Huisjekijken is elkaar inspireren op het gebied van woon- en lifestyle. Wij geven onze leden, door middel van deze internetsite en diverse social media, de mogelijkheid om ideeën uit te wisselen. Get Inspired For A Happy Feeling!

Bekijk alle artikelen van

GERELATEERDE ARTIKELEN

Geef een reactie