De winnaar van de actie in samenwerking met Full Circle!

kijk snel of jij een van de fantastische waterflessen uit de hydration collection gewonnen hebt..!

Full circle Glazen waterfles winnen !

Full circle Glazen waterfles winnen !

Jij hebt toch zeker ook meegedaan met de deel-like-win actie van Full Circle? Heb jij ook je favoriete model uit de Hydration Collection doorgegeven dan is de kans groot dat jij als winnaar uit de bus komt… Wat zijn ze mooi hè, die waterflessen van Full Circle? Heb jij ze nog niet allemaal gezien, klik dan op de website om alle voordelen van de verschillende soorten en alle kleuren nog eens op je gemak te bekijken.

En sta je niet als winnaar vermeld, dan kun je daar meteen je bestelling plaatsen. Vóór 16 uur besteld op werkdagen, is de volgende dag al in huis! De Full Circle herbruikbare waterfles (ook voor thee, met leuke kurken sleeve!) is trouwens niet alleen leuk voor jezelf; vrolijk een collega ermee op, verras je buren of je sportmaatje met de kerstdagen…

En de winnaar is:

Joyce Pots

Gefeliciteerd Joyce, je mag je verzendgegevens aan de redactie sturen: huisjekijkenredactie@outlook.com We zullen je gegevens doorgeven aan de distibuteur van de produkten, MyMall. Zij zullen de Wherever Water Cucumber Green waterfles zo snel mogelijk naar je verzenden.

Bedankt voor je deelname!

*deelname aan de aktie is vrijblijvend. De winnaar dient aan de voorwaarden van de aktie te voldoen en wordt @random gekozen. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.

 

 

 

 

 

 

 

GERELATEERDE ARTIKELEN

Geef een reactie