Dit is mijn Passie | Syl en Ton een kerstdorp in huis

20151209_201251In de rubriek ‘Dit is mijn passie’ proberen we jou te laten zien hoe mensen elkaar inspireren, een ‘happy feeling’ geven. Simpelweg door te doen waar ze goed in zijn!  Dit is de passie van … Syl en TonSyl enTon wonen in een landelijk dorpje in het zuidwesten van Nederland. Vanaf September gaat het kriebelen bij Syl en Ton. De woonkamer wordt leeggeruimd en de accessoires verdwijnen naar de bovenkamer waar voorheen hun dochter sliep. In deze kamer staan rijen dik honderden dozen passie van Syl en Ton opgestapeld. Een kerstdorp bouwen in je woonkamer. Bij wat eerst begon als een klein straatje is de Intratuin nu een mietje vergeleken….20151209_201139

Maanden aan voorbereiding en opbouwen van de rotswanden (gemaakt van piepschuim en rotsachtig gemaakt met een soldeerbout en geverfd in de grijze kleur) en het verdoezelen van meubilair is nu de tijd van het genieten aangebroken. Nu de avonden weer vroeg invallen en de lichtjes weer aankunnen, is het bij Syl en Ton een waar kerstdorp waar je je uren zoet kunt houden met het ontdekken van steeds weer nieuwe leuke of schattige tafereeltjes.

Compleet met dierentuin, kinderboerderij, circus, caroussel, skibaan, ijsbanen, winkelstraatjes, speciaalzaakjes, fietsen, treinen  te veel om op te noemen. Jaren van sparen en speuren en goed letten op aanbiedingen maakt van deze passie een jaarvullend project.20151209_201229

Ieder jaar is het weer een nieuwe uitdaging het dorp weer ongeveer hetzelfde op te bouwen en de uiteraard nieuwe gescoorde onderdelen toe te voegen. Op de vraag of er nu al genoeg staat, is het antwoord ” nee hoor” we hebben nog ruimte om door te bouwen. Iedere voorbijganger kan het niet zijn ontgaan dat in het huis van Syl en Ton een waar spectakel te zien is.20151209_201806

Niet iedereen mag naar binnen natuurlijk, maar wij van de redactie hebben een momentje ons mogen vergapen aan al het leuks dat er staat.

Zonder je mond open te laten vallen van al het bijzonders dat je ziet, zou je inderdaad een entree prijs verwachten in dit prachtige kerstdorp. Syl en Ton bedankt dat we een kijkje mochten nemen bij jullie passie!

20151209_201103

Fijne Kerstdagen

OVER Huisjekijken
Huisjekijken

De missie van Huisjekijken is elkaar inspireren op het gebied van woon- en lifestyle. Wij geven onze leden, door middel van deze internetsite en diverse social media, de mogelijkheid om ideeën uit te wisselen. Get Inspired For A Happy Feeling!

Bekijk alle artikelen van

GERELATEERDE ARTIKELEN

Geef een reactie