Huisje Kijken Extra| DIY Robuuste Deco ballen

image10Huisjekijken ziet heel veel DIY voorbij komen en sommigen hebben gewoon wat extra aandacht nodig omdat ze gewoon té leuk zijn. Deze keer DIY Robuuste Deco Ballen maken van tempex ballen en kant. Super leuk en super goedkoop. De werkbeschrijving kregen we van Shannon Peters-Pauwe, een fanatiek lid van de Huisje Kijken Lifestyle Fangroep op Facebook, waar de trends beginnen.

Kerst-Tip!

 

Robuuste Deco ballen.

Nodig: tempex ballen, verf, mod-podge, kant (oud gordijn, je oude nachthemd, gehaakte tafelkleedjes)

 

Ze zijn eigenlijk zo makkelijk te maken en zo leuk ook.

image

Je neemt tempex ballen. Ik had toevallig een paar kleine stukjes kant over, van een oud gordijn. Je knipt er een leuk patroontje uit en gaat met een kwast en modpodge over de bal waar het stukje kant moet komen. Het duurt wel even voor het goed droog is. Het kant wordt wat dikker omdat hij doordrenkt wordt met lijm.

Eenmaal droog ga je met een grijze kleur erover. Ik gebruikte structuur-verf van de Action, niks leukers om het zo goedkoop mogelijk te doen. En als dat droog is, nog eens een finishing touch met een grijs/bruine tinten her en der vegen met een sponsje.

Goed drogen, et voíla!!!image

Leuk in een schaal met andere (kerst) ballen of met mos.

Have fun to make it!

Fijne Feestdagen!

Shannon Peters-Pauwe

Tip van de redactie: Geen structuurverf maar wel gewone verf in huis? Beetje vogelzand ( kwarts-zand) erdoor en je hebt structuurverf.

 

 

 

OVER Carol Kok

Inmiddels kennen we haar allemaal…Carol is een begrip in de Huisjekijken Lifestyle Fangroep op Facebook maar ook op de Huisjekijken website. Toen ze er een tijdje geleden haar ongezouten mening gaf over de hypes en de grillen als muurvulleren, stoelen verven met Annie Sloan en kleien met dé klei van de Action, was iedereen het erover eens; Carol is een geboren blogger. Dat lieten we op de redactie van Huisjekijken niet aan onze neus voorbij gaan en op onze vraag of ze zich bij ons team wilde aansluiten was haar antwoord volmondig JAAAAHHH! Carol blogt over de verslaving met de naam ‘de Huisjekijken Lifestyle Fangroep’!

Bekijk alle artikelen van

GERELATEERDE ARTIKELEN

Geef een reactie