Kei Gemakkelijk | Zentangle Notebook

JIMG_3296e geniet het meest van de spullen die je zelf hebt gemaakt. Inspiratie haal je van internet, het ontbreekt je alleen aan tijd. Stop met zoeken; de leukste dingen hebben wij al voor jou gevonden, gebundeld én uitgewerkt in een handig stappenplan. Alle Kei Gemakkelijk op een rijtje voor uren DIY plezier. Dát is kei gemakkelijk!

Je saaie schriften opleuken met je eigen kunst! Zentangle is hipper dan ooit…maar nog leuker wordt het met een mooie kleurenwolk erachter. Fleur – onze Huisjekijken fotomoderator – laat je zien hoe zij het deed.Fleur: “Ik ben helemaal weg van de basic-lijn school- en kantoorspullen van de Hema. De basis is namelijk perfect om er je eigen touch aan te geven.”

Dit heb ik gebruikt:

– een notebook basis (via Hema)

– zwarte watervaste stift met hele dunne punt

– verf op acrylbasis

– kwast

– evt rietje om te blazen

IMG_3294

De verf verdun je met een beetje water. Niet té nat want daar kan je schrift niet tegen. Breng de verf aan met een kwast en blaas met een rietje over de verf nu de verf nog nat is. Zo krijg je het grillige randje. Laat dit alles goed drogen.

IMG_3294Met een passer heb ik de ronde basis opgezet voor het Zentanglepatroon. Volg je fantasie: Zentangle is een kunstvorm die bestaat uit allemaal kleine figuurtjes; krabbels, rondjes, streepjes. Vul alle vlakjes die je tekent in.

IMG_3296Ik heb eerst met potlood de lijnen uitgezet, daarna met pen ‘voor het echie’ ingetekend. Meer Zentangle van mijn hand was eerder al te zien in ‘dit is mijn passie’ ook op Huisjekijken.

GERELATEERDE ARTIKELEN

Geef een reactie