Redactioneel | ★Winnaar hoeveel Lampjes Telt Deze Kerstboom ★

hoeveel lampjes

 Hoeveel lampjes zitten er in deze kerstboom om kans te maken op dit geweldige set windlichten ( leuk voor binnen en Buiten ) !MWSnap510 2014-12-02, 11_29_45

De Abies Nordmann is een prachtige kunstkerstboom met lange naalden en licht hangende takken. De boom heeft zowel naalden van PVC als van PE en bruine takken. Hierdoor krijgt de boom een zeer natuurlijke uitstraling. Deze boom is verlicht met 240 energiezuinige en bijna onverwoestbare  LED-lampjes. De lichtsterkte van de lampjes is regelbaar met een dimmer. De snoeren van de verlichting zijn nauwelijks zichtbaar. De echte variant van de Abies Nordmann is de meest verkochte echte kerstboom van Nederland en wordt ook wel Nordmanden genoemd. Deze kunstboom is absoluut de beste immitatie van de Nordmanden die op dit moment verkrijgbaar is. Triumph Tree.

De winaar   … 

Syl van Leeuwen20151025_133940-Medium

 

Gefeliciteerd! Je kunt je adresgegevens sturen aan huisjekijkenredactie@outlook.com o.v.v. Winnaar Kerstlampjes winactie. De prijs wordt binnen 2 weken naar je toe gestuurd.

HOHOHO merry – XMAS

Team Huisjekijken

18898_533372680008464_1224663040_n (1)

OVER Huisjekijken
Huisjekijken

De missie van Huisjekijken is elkaar inspireren op het gebied van woon- en lifestyle. Wij geven onze leden, door middel van deze internetsite en diverse social media, de mogelijkheid om ideeën uit te wisselen. Get Inspired For A Happy Feeling!

Bekijk alle artikelen van

GERELATEERDE ARTIKELEN

Geef een reactie