Huisje Kijken Bij | Sandra

Exterieur-01 Vandaag gaan we Huisje Kijken Bij: Sandra Bats. Zij woont in Enschede in dit schattige huisje uit 2006. Wij ontvingen lekker veel foto’s van haar huis dat is ingericht in landelijke sfeer, dus er valt genoeg te zien… Zwijmel je met ons mee?

 

 

 

 

Sandra houdt van een landelijk sfeer en laat zich inspireren door bijvoorbeeld Riviera Maison, GreenGate, Eline’s Huis en Room Seven. Ongeveer iedere 3 maanden wisselt zij de kleuraccenten in huis; soms ingetogen, en dan wel eens druk moet bloemetjes en ruitjes in fellere kleuren.

“Ik heb het huis helemaal ingericht met spulletjes die ik op Marktplaats heb gevonden en het heeft me in totaal nog geen 1200 euro gekost. Een mooie inrichting hoeft dus niet duur te zijn… Mijn favoriete woonshoppers zijn: Action, Big Bazaar, Xenos, Leen Bakker, Kwantum en Marktplaats.”

Interieur.01 Interieur.02 Interieur.03 Interieur.04 Interieur.05 Interieur.06

 

Sandra heeft aan het huis ook een veranda laten bouwen, zodat het bij mooi weer enorm genieten geblazen is…

Veranda.01 Veranda.04 Veranda.05 Veranda.06 Veranda.07

In de tuin staat ook nog een schuurtje. Op de foto is de buitenkant nog donkerbruin maar vorig jaar heeft Sandra het helemaal wit geverfd en volledig omgetoverd tot een gezellig tuinhuisje…

Tuin.01 Tuinhuisje.01 Tuinhuisje.02 Tuinhuisje.03 Tuinhuisje.04 Tuinhuisje.05

Wil je ook je huis laten zien in onze rubriek Huisje Kijken Bij? Meld je dan aan bij de redactie: huisjekijkenredactie@outlook.com

GERELATEERDE ARTIKELEN

Geef een reactie