Foto van de maand | December de winnaar en de nieuwe cover Blogmagazine januari ?

Ons foto-album op de website is een grote database boordevol woon- en lifestyle inspiratie. En bovendien interactief. Dat betekent dat je zelf mee kunt helpen deze database te vullen met je mooiste ideetjes voor in en om het huis onder het motto ‘share the happy feeling!’ Bovendien maak je dan kans om als winnaar van de foto van de maand een Huisjekijken rattan hartje te winnen en je komt een maand lang met je foto op de cover van het Blogmagazine van Huisjekijken, doe mee !

Uit alle mooie foto’s en ideetjes die er via ons album binnen komen trekken we maandelijks een winnaar van de ‘foto van de maand’ die wordt beloond met het felbegeerde ratan Huisjekijken hartje. Deze maand heeft deze foto gewonnen, ingezonden door Belinda:

belinda

Belinda, je mag je contactgegevens aan huisjekijkenredactie@outlook.com sturen. We zullen dan zorgen dat het hartje zo snel mogelijk jouw kant op komt.

van harte gefeliciteerd!

 

GERELATEERDE ARTIKELEN

Geef een reactie