Ninneke’s Corner | Kroontjes pen

Kroontjespen A (10)Ik ben Jeannine, gelukkig getrouwd, en mama van één zoon, en oma van een kleinzoon. Ik ben ook nog (stief)mama van 4 kinderen, en (stief) oma van 4 kleinkinderen en woonachtig in België. Ik hoop jullie lezers aangenaam te verrassen met mijn columns waar ik het ga hebben over interieur en eten, dagelijkse belevenissen, handige tips creatief om te springen met zelf mooie decoratie te maken en afwisselend met al eens een komisch getint verhaal over de capriolen van de olijke bende eekhoorns…

Meestal zeggen we dit verdiend een pluim,maar deze pluim verdiend een kroon.

Kroontjes pen

Kroontjespen A (9)

Sfeervol

Wat nu nog ontbrak in mijn interieur,was zo een kroontjespen.Een pen om met inkt te schrijven.Ik heb nog wel oude vulpennen.Maar zocht echt de pennen om te dippen in de inktpot.Van die mooie met veer of pluim.Had het internet al eens doorsnuffeld.Mooie exemplaren tegen gekomen.Betaalbaar dat wel,maar als je er verscheidene graag zou hebben.Komt het op den duur best prijzig uit.Toen bedacht ik,dat het toch eenvoudig moet zijn, deze zelf te maken.Gewoon de kroontjes los te kopen.Bij de betere bureau benodigdheden handelaar.Ik had al een witte pluim.Die was los gekomen uit een set engelen vleugels.Omdat het toch louter decoratief bedoeld is.Om sfeerbeelden mee te verwezenlijken.Kon ik toch die kroontjes plakken op de pluim.Het oogde zo leuk,dat ik nog een losse bruine pluim ging kopen.Deze ook voorzag van een kroontje.Ik ga me er nog enkele maken.Met pluimen van adelaar.Die hebben mooie contrasten van kleur.Je kan er enkele bij elkaar leggen.Dat spiegelt een sfeer plaatje.Maak een impressie met nog wat andere items erbij.Oude boeken,stempels,zakhorloges,oud schooltasje.Je creëert prachtige hoekjes met stilleven.Romantische weg droom plekjes met de witte pluim.Je kan ook even goed even het park een bezoek gaan brengen.Kijken of de zwanen niet wat van hun pluimen verloren hebben.Als je tijdens je boswandeling goed uitkijkt,vind je op een dag misschien wel een prachtige pluim.Van een buizerd,uil of gaai.Ik weet waar ik nu weer goed op ga letten,als ik de natuur intrek.De pluimen los kopen in de winkel is ook goedkoop.De kroontjes kost amper iets.Nu ga ik nog op zoek naar een oud leuk inktpotje voor erbij te zetten. Kom ik vast wel ook eens tegen.

kroontjes pen  A (1)

Romantische bui

kroontjes pen  A (2)

charmant

kroontjes pen  A (4)

detail

Kroontjespen A (9)

Plaatje

Kroontjespen A (1)

Sfeertje

Kroontjespen A (6)

Detail

Kroontjespen A (10)

Mooi om mee te decoreren

Kroontjespen A (15)

Dit verdient een pluim en kroontje

 

kroontjes pen  (24)-1-2

Ander sfeertje

Back to school A (33)

Back to school A (31)

Back to school

Back to school A (21)

Warm and cozy

Back to school A (10)

Detail

Back to school A (6)

Detail

Column Frozen roses A (15)

Gewoon losse kroontjes en pluimen en wat secondelijm meer heb je niet nodig

Lieve groet Jeannine alias Ninneke.

Je kan me ook vinden op facebook:Ninneke’s corner

GERELATEERDE ARTIKELEN

Geef een reactie