Kei Gemakkelijk | tafelkandelaar

Je geniet het meest van de spullen die je zelf hebt gemaakt. Inspiratie haal je van internet, het ontbreekt je alleen aan tijd. Stop met zoeken; de leukste dingen hebben wij al voor jou gevonden, gebundeld én uitgewerkt in een handig stappenplan. Alle Kei Gemakkelijk op een rijtje voor uren DIY plezier. Dát is kei gemakkelijk!

In plaats van allemaal losse kandelaars kun je kiezen voor een lange, smalle kandelaar vol met kaarsen in verschillende hoogtes.
Wat heb je hier voor nodig?

– een mooi houten blok in de lengte van de plek die je hebt op je mooi gedekte tafel

– (kolom)boor met (speed)boortje in de breedte van een kaars

– evt kaarsenhulsjes van aluminium om je kaarsen goed vast te zetten

– meetlat en potlood

Capture%20d’écran%202015-03-05%20à%2020_45_16

Meet de plekken op waar een gat moet komen voor een kaars. Boor de gaten zo zorgvuldig mogelijk en schuur even mooi glad. Zet in de gaten een aluminium kaarsenhulsje, zodat je je kaarsen stevig vast kunt zetten. Evt kun je op de zijkanten van je kandelaar nog een tekst schrijven, plakken of foto’s plaatsen!*

Hoe je foto’s op hout plaats zie je hier.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

GERELATEERDE ARTIKELEN

Geef een reactie