Paintings by Wilma | “In landelijke stijl”

Wilma woont samen met haar man , 2 puberzonen en 2 katten in Bruchem in de Bommelerwaard .Haar passie is schilderen . Het wel en wee over deze uit de hand gelopen hobby zal ze met jullie delen in haar blog Paintings by Wilma.

“In landelijke stijl”

Het is alweer december ,tijd waarin we terug kijken op het afgelopen jaar. Ik kijk terug op een schilderachtig jaar waarin ik veel schilderijen in landelijke stijl heb gemaakt. Paarden ,rammen , koeien, zwaantjes en portretten van 160×80 tot 15x15cm op schilderdoek, op hout en los op linnen doek. Ik heb er een aantal op een rijtje gezet.

bot3sml   m1n0kf0

tqnollh

 

34d01ft      

 

 

 

 

 

Ik wil iedereen bedanken voor alle likes, bijzondere lieve, leuke positieve berichtjes via mijn pagina. Super leuk dat doet me goed!! Ik hoop dat jullie me blijven volgen. Ik wens iedereen hele fijne dagen en een schilderachtig , gelukkig en gezond 2016!!

liefs, Wilma 

 

 

Wordt vervolgd !

www.facebook.com/PaintingsByWilma 

www.wilma.exto.nl

GERELATEERDE ARTIKELEN

Geef een reactie