Foto van de maand | December de winnaar en de nieuwe cover Blogmagzine

Ons foto-album op de website is een mega database boordevol inspirerende foto’s. En jij kunt je foto heel eenvoudig toevoegen. Zo deel je je interieurideetjes met onze lezers…voor een happy feeling! Bovendien maak je dan kans om als winnaar van de foto van de maand een Huisjekijken rattan hartje te winnen en je komt een maand lang met je foto op de cover van het Blogmagazine van Huisjekijken, doe mee !

Vandaag hebben we weer een winnaar!januari 2016

Belinda

Klik hier naar de winnende foto

Van harte gefeliciteerd!

Je mag je gegevens sturen aan de redactie zodat de prijs naar je verzonden kan worden. Je foto is vanaf volgende maand te zien op de cover van het blogmagazine

Mail aan: huisjekijkenredactie@outlook.com

Tot volgende maand!

OVER Huisjekijken
Huisjekijken

De missie van Huisjekijken is elkaar inspireren op het gebied van woon- en lifestyle. Wij geven onze leden, door middel van deze internetsite en diverse social media, de mogelijkheid om ideeën uit te wisselen. Get Inspired For A Happy Feeling!

Bekijk alle artikelen van

Geef een reactie