Ceciel van der Pas | Nieuwjaarsvlaggetjes.

Ceciel, creatieveling in hart en nieren, jongensmama, levensgenieter op Brabantse wijze, sportieveling op hardloopschoenen, enorme natuur- en dierenliefhebber met een grote passie voor mooie foto’s, quotes en muziek! Laat je graag zien hoe je met leuke Do-It-Yourselfs (DIY) je huisje gezellig kan maken. Zelfmakers die je met maar ook voor kinderen kan maken: Kidsfun!

Nieuwjaarsvlaggetjes_gratis PDF voor huisjekijken_made by blog badschuim.eu

De kerst is al weer lang voorbij; de meeste kerstbomen zijn het huis uit en afgelopen zondag meegenomen voor de kerstboomverbranding, de versiering is opgeruimd en het is kaal in huis. Nou ja, dat vind ik eigenlijk altijd. Ik mis altijd die vrolijkheid van de lampjes en de glinsterende kerstballen. Om dat gemis te compenseren maakte ik gezellige nieuwjaarsvlaggetjes om de boel op te vrolijken! Ook jij kunt ze gratis downloaden en printen, lees gauw verder.

Januari is de maand die meestal grijs en grauwig aanvoelt na die feestelijke december maand. Om de vrolijkheid terug in je huis te krijgen ontwierp ik nieuwjaarsvlaggetjes. Een vrolijke slinger van 8 vlaggetjes met leuke, kleine opdrachtjes. Dit zijn ze:

Nieuwjaarsvlaggetje 1 nieuwjaars wensen_gratis PDF voor huisjekijken_made by blog badschuim.eu1) Schrijf je nieuwjaarswensen op zodat je ze niet vergeet. Dat kan zijn b.v. meer lachen met de kids door maffe grapjes te verzamelen of een gekke uitdaging, zoals dansen op je blote voeten op het natte gras (voelt heerlijk, wel als het warmer weer is!).

Nieuwjaarsvlaggetje 2 zonnestralen_gratis PDF voor huisjekijken_made by blog badschuim.eu2) Kijk uit naar de zonnige dagen door er een vrolijke, zonnige zomerfoto op te plakken. 

Nieuwjaarsvlaggetje 3 quote_gratis PDF voor huisjekijken_made by blog badschuim.eu3) Mijn favoriete quote die iedereen kan laten stralen :).

Nieuwjaarsvlaggetje 4 een dagje gek_gratis PDF voor huisjekijken_made by blog badschuim.eu4) Doe eens een dagje gek met deze props! Knip uit en heb veel plezier!!

Nieuwjaarsvlaggetje 5 do's _gratis PDF voor huisjekijken_made by blog badschuim.eu5) Een lijstje voor de absolute dingen die je dit jaar kan gaan doen en wat zeker niet! Zoals zeker met de kids naar die leuke film of dat pretpark, maar zeker niet naar ……..

Nieuwjaarsvlaggetje 6 favoriet_gratis PDF voor huisjekijken_made by blog badschuim.eu6) Een vlaggetje voor een leuke tekening of foto. Bijvoorbeeld een foto met een kushandje of gek gezicht of die super tekening van heel het gezin.

Nieuwjaarsvlaggetje 7 een vrolijk liedje_gratis PDF voor huisjekijken_made by blog badschuim.eu7) Een liedje om je op te vrolijken.Een gouwe-oude uit mijn tijd te lang geleden, hier wordt ik altijd vrolijk van!

Nieuwjaarsvlaggetje 8 uitjes plannen_gratis PDF voor huisjekijken_made by blog badschuim.eu8) Een dagje uit naar: ……….. Leuke dingen plannen en naar uitkijken zorgt voor de voorpret!

Jij wil deze gezelligheid toch ook in huis! De nieuwjaarsvlaggetjes kun je hieronder downloaden en printen door op de link te klikken:

Nieuwjaarsvlaggetjes_gratis PDF voor huisjekijken_made by blog badschuim.eu_8 vlaggetjes

 

 

Nieuwjaarsvlaggetjes_gratis PDF voor huisjekijken_made by blog badschuim.eu

Download hier nog de grote versie van de props: vlaggetje 4: Nieuwjaarsvlaggetjes props_grote versie , zodat je vlaggenlijn intact blijft en je meerdere keren plezier kan maken. 

Wij hebben al veel lol gemaakt met de props. Vooral ook omdat mijn kleine ventje ook van mij foto’s wilde maken en dat hele leuke opleverde: 

Nieuwjaarsvlaggetjes props_gratis PDF voor huisjekijken_made by blog badschuim.eu Nieuwjaarsvlaggetjes props_gratis PDF voor huisjekijken_made by blog badschuim.eu Nieuwjaarsvlaggetjes props_gratis PDF voor huisjekijken_made by blog badschuim.eu Nieuwjaarsvlaggetjes props_gratis PDF voor huisjekijken_made by blog badschuim.eu Nieuwjaarsvlaggetjes props_gratis PDF voor huisjekijken_made by blog badschuim.eu

 

 

 

 

Ik ben benieuwd of jullie ze leuk vinden en ophangen?! Laten jullie dat zien, dat zou ik super leuk vinden!

Liefs Ceciel. P.S. Voor meer kidsfun kun je ook mijn blog Badschuim.eu bezoeken. 

Geef een reactie