Voor jou getest | 3 in 1 afslankbehandeling cm verlies in 3 kwartier zichtbaar aantoonbaar.

IMG-20150916-WA0006gesponsord

In deze rubriek test ons panel de meest uiteenlopende produkten op gebied van wonen en lifestyle. De producten geselecteerd passend bij ons motto For A Happy Lifestyle! Wil je al onze eerdere aanbevelingen bekijken klik hier. Deze keer hebben we voor je getest de 3 in 1 afslankbehandeling. Nou die willen we natuurlijk uitproberen, die kans ligt niet zomaar voor het oprapen, wie wil dat nu niet? Cm verliezen in korte tijd. Wij hebben het voor je gestest en lees hier onze bevinding, het zal je verrassen en ook de prijs is erg interressant.

Met nu ook een super leuke Winactie.

Wil jij ook kans maken op een 3 in 1 afslankbehandeling t.w.v 75.00 euro

lees dan zeker verder.Op de redactie zijn we al een tijd bezig met een gezondere leestijl en dat werpt zijn vruchten af, dat moet gezegd, de kilo’s vliegen de deur uit ook de grote maten kleding en de slechte eet gewoontes. We drinken netjes 2 liter per dag en zitten er hip bij met onze leuke lifestyle producten zoals eerder al voor jullie gestest. Nu blijven we met een klein euvel zitten waar veel mensen tegenaan lopen. Train je nog zoveel, doe nog zo je best dat ene rolletje he!

Dat ene verrekte rolletje..

Plaatselijk afslanken
Hét 3 in 1 concept
indicatie: (plaatselijke vetophopingen zoals buik, lovehandles, heupen, binnenkant dijbeen of knie, enz.)

We kwam en in contact met  Dennis van Keep fit, laat deze toffe vent nu helemaal gespecialiseerd zijn in deze materie. Dus we trekken de stoute schoenen aan om plaatselijk af te slanken.  Dennis is een leuke vent (altijd prettig;)) en zeer deskundig. Legt de methode goed uit en stelt je goed op je gemak. Je merkt dat hij heel veel kennis en praktijk ervaring heeft, geen kwakzalver dus. Na de eerste intake en een medische verklaring te tekenen, gaan we aan de slag :

De test: 

Wegen en meten ‘Oei’ dacht echt dat de weegschaal thuis minder aangaf. De gegevens worden in gevoerd in het systeem wat je zelf ook kunt bekijken thuis door middel van in een inlogcode. Blijkt die website helemaal vol te staan met alles wat we willen weten en hebben voor onze gezonde lifestyle. En zeker voor ons belangrijk eerlijk en biologisch voedingssupplementen.

Nu  op de behandeltafel voor de probleemzone, in mijn geval de Lovehandles, niks Loverigs aan trouwens. De metalen transducers worden geplaatst en geven een lichte prikkeling op de huid maar verder voel je niets, nu heerlijk 30 minuten vet aanpakken, wat een super gevoel. Na de 30 minuten controle van de cm, en ja de eerste keer gewoon bijna 4 cm vet weg in mijn probleemzone, niet te geloven gewoon.

Nu weer op de behandelbank voor de spierversterking en lymfedrainage voor de afstoffen en vet uit het weefsel te drijven. Dit is een aparte ervaring. Al pratende lig je keiharde workout oefeningen te doen door spier en zenuwstimulatie. Dat is nog een super. Bam, na 15 minuten klaar en going.  Op naar de 2e behandeling. In mijn geval moet er 3 kilo af voor mijn gezonde vet, vocht en spier balans, dus kom maar op. Mijn voeding patroon doorgesproken, even een paar weken opletten volgens het schema wat Dennis meegeeft en veel drinken. Ik ben super gemotiveerd bij het weggaan uit de praktijk.

Dit is wat ik nou zocht; deskundige begeleiding in mijn leefstijl en voedingspatroon. Sport tips,bijna 4 cm minder in  3 kwartier… en betaalbaar en niet speciaal voor de Gooise (no offence) vrouwen. Mijn missie is na 6 behandelingen geslaagd. 8,1 cm minder op mijn Lovehandle gebied en hele sterke buikspieren door de biostimulator, helemaal tevreden.

Conclusie: 

Beloofde vet is weg, gezond gevoel, nieuw eetpatroon, goed gevoel in mijn lichaam en veel handvatten om deze vetrandjes weg te houden, want ja  alle pondjes gaan toch nog steeds door de mondjes he

Keep fit is HK proof !webwinkelstempel HK PROOF

Wie is Keep Fit en waar moet ik heen om zo snel mogelijk plaatselijk af te vallen?

Keep Fit is een kleine praktijk gelegen aan de Molenweg 10A in Monster. Monster is een dorpskern in de gemeente Westland, Zuid-Holland. De praktijk wordt gerund door Dennis Roeling, 40 jaar oud. In Keep Fit wordt gewerkt met de nieuwste technieken en de beste apparatuur. Daarnaast is er altijd één op één begeleiding.

Keep fit is gespecialiseerd in:

Plaatselijk afslanken
Hét 3 in 1 concept, Vet bevriezen of Biostimulatie.
indicatie: (plaatselijke vetophopingen zoals buik, lovehandles, heupen, binnenkant dijbeen of knie, enz.)

Afvallen
dmv dline voedingsprogramma’s, grootste assortiment ondersteunende producten
Indicatie: overgewicht

Huidverbetering
Dmv Anti Cellulite (gecombineerde behandeling)
indicatie:cellulite, verslapte huid

Spierversterking
Indicatie: ms, artrose, postoperatief, sporters

Massage
Indicatie: spierspanning, spierverkramping, hoofdpijn,  spieronderhoud

Contact

Molenweg 10a

2681RE Monster

Keep-fit@scarlet.nl
06-55703733

Facebook 

Super Winactie!

Delen en liken is een gratis behandeling van het 3 in 1 afslankconcept winnen t.w. v. 75.00 euro!

IMG-20150916-WA0005#1: LikeFacebook  & @huisjekijken
#2: Laat ons weten waarom JIJ moet winnen;)
#3: Deel deze foto en TAG al je vrienden
Product info: http://www.keep-fit.org/3-in-1-afslank-concept.html

Kan je niet wachten en wil je alvast cm verliezen ? Maak dan een afspraak .
Als je wint krijg je je GEHELE bedrag van 1, 3 in 1 behandeling terug!

Winnaar wordt @random gekozen en doorgegeven aan Keep fit en zij nemen contact met je op.

* Deze actie wordt weggegeven bij >200 bericht likes of >100 keer gedeeld, looptijd 2 maanden

 

Al onze aanbevelingen zien die wij getest hebben klik hier

OVER Huisjekijken
Huisjekijken

De missie van Huisjekijken is elkaar inspireren op het gebied van woon- en lifestyle. Wij geven onze leden, door middel van deze internetsite en diverse social media, de mogelijkheid om ideeën uit te wisselen. Get Inspired For A Happy Feeling!

Bekijk alle artikelen van

GERELATEERDE ARTIKELEN

Geef een reactie