Post op de redactie | ikeakast met sloophout

Deze hebben mijn dochter en ik gemaakt van de ikea kast. Super blij mee.

Groetjes Marion

Wil je ook je mooiste decoraties met onze lezers delen, stuur je foto dan met een korte beschrijving aan de redactie: huisjekijkenredactie@outlook.com Je foto wordt dan zeker geplaatst in deze rubriek op onze website Huisjekijken.com en doorgedeeld naar onze Facebookpagina’s. Share the happy feeling!

20150919_182930

OVER Huisjekijken
Huisjekijken

De missie van Huisjekijken is elkaar inspireren op het gebied van woon- en lifestyle. Wij geven onze leden, door middel van deze internetsite en diverse social media, de mogelijkheid om ideeën uit te wisselen. Get Inspired For A Happy Feeling!

Bekijk alle artikelen van

GERELATEERDE ARTIKELEN

Geef een reactie