Huisjekijken bij | Priscilla

schemerlamp

Deze week gaan we binnenkijken in een nieuwbouw hoekwoning. De woning is gebouwd in jaren ’30 stijl en is door de hoge ramen en deuren een heerlijk licht en ruim huis. Was de inrichting in het begin gebaseerd op de barok stijl, inmiddels wordt de woning getypeerd door een gezellige, landelijke stijl. We gaan huisjekijken bij Priscilla…

 

collageIk ben Priscilla Kievits, 36 jaar en getrouwd met Ronald Kievits en moeder van twee geweldige meiden, Kaylee Parel van 11 jaar en Joy Lotus van 4 jaar oud. Wij hebben dit huis in 2008 gekocht. Ik ben begonnen met een barok stijl omdat dat toen ‘in’ was, maar omdat ik toch het landelijke miste, ben ik drie jaar geleden begonnen met het vervangen van alle meubels.

bank

“Het mooiste in huis vind ik onze heerlijke lounge bank, waarvan we de kussens kunnen draaien voor een andere look.”

Ik koop alles wat ik mooi vind. Soms is dat Riviera Maison en soms is dat merkloos. Maar….het meeste is toch wel van Riviera Maison. Inmiddels heb ik alweer een wijnkast besteld bij RM…die ieder moment kan komen :-)

Foto's bewerkt1

Onze slaapkamer is op zolder waar een heerlijk groot gelbed staat. Omdat de zolder een vrij grote ruimte is, hebben wij daar tevens een inloopkast en een washok.

slaapkamer

“Van de aankoop van het gelbed heb ik nog geen dag spijt gehad.”

Op de tussenverdieping zijn nog drie slaapkamers en een badkamer. De badkamer is nog in ‘nieuwbouw stijl’.  Dat zie ik nog graag een keer anders, maar wat niet is kan nog komen. badkamer

De tuin is voor ons in de zomer echt een extra woonkamer. Deze is dan ook gezellig ingericht voor ons hele gezin.

tuin

“Wij zitten graag in de tuin.”

“Ik ben graag in ons huis en doe er ook veel aan om het gezellig en naar ons zin te maken.”

Groetjes, Priscilla

GERELATEERDE ARTIKELEN

2 reacties op “Huisjekijken bij | Priscilla

  1. Pinkback: Slaapkamer Riviera Maison Stijl – Tuin Ideeen

Geef een reactie