Voor jou getest | Balvi foam keukenmat Menu en we mogen er 1 wegeven! doe mee

2015-11-30 13.48.47In deze rubriek test ons panel de meest uiteenlopende produkten op gebied van wonen en lifestyle. De producten geselecteerd passend bij ons motto For A Happy Lifestyle! Deze keer hebben we voor je getest de leuke Balvi foam keukenmat MENU,en  jij maakt kans op deze leuke  Foam keukenmat Menu 

Keukenmat voor bij het aanrecht

Is jouw keukenvloer ook altijd zo’n puinzooi als je hebt staan koken of als de kids koekjes mochten bakken? Met de Foam keukenmat van Balvi is dit verleden tijd. De keukenmat, speciaal ontworpen om makkelijk te reinigen, is gemaakt van PVC en je legt hem voor je aanrecht. Je kan hem eenvoudig schoonmaken of uitkloppen buiten.

Lekker warm aan je voeten

Lekker warm aan je voeten

Chocolade, karamel of het dagmenu

De keukenmat is leverbaar in drie verschillende varianten: Chocolade, Karamel of Menu. De Chocolade- en Karamel varianten lijken op snoeprepen. De derde mat ziet eruit als een menukaart met het menu van de dag.

DE TEST

De Foam mat Menu past leuk in een landelijke inrichting. Het is lekker zacht en warm onder je voeten als je aan het koken bent. Daarnaast is het een leuke keukengadget die je niet snel ziet, dus leuke reacties van je gasten.

Wij zijn enthousiast en  mogen er zelfs 1 weggeven. Wat moet je doen :

Like de post op fb pagina van Huisjekijken Lifestyle & Wonen en deel deze door (openbaar op je fbpagina).

De winnaar wordt gekozen uit de openbaar gedeelde post 1 week na plaatsen van de fb post!

Succes!

Je koopt deze leuke  spulletjes online bij Ditverzinjeniet.nl. Dit leuke online gadgetbedrijf heeft hele leuke en originele kadootjes voor een verjaardag of voor jezelf!

Deze Foam keukenmat Menu is ons  ( en de hond) erg bevallen een aanrader!

webwinkelstempel HK PROOF Wil je al onze eerdere aanbevelingen bekijken klik hier.

 

OVER Huisjekijken
Huisjekijken

De missie van Huisjekijken is elkaar inspireren op het gebied van woon- en lifestyle. Wij geven onze leden, door middel van deze internetsite en diverse social media, de mogelijkheid om ideeën uit te wisselen. Get Inspired For A Happy Feeling!

Bekijk alle artikelen van

GERELATEERDE ARTIKELEN

Geef een reactie