Huisje Kijken Bij | Kelly

imageHuisjekijken Bij is onze binnenkijken rubriek die iedere maandagavond en vrijdagmorgen te zien is.
Deze week zijn wij te gast bij Kelly uit Den Haag. Kelly geniet van alle binnenkijkers maar is zelf ook veel bezig met spulletjes opknappen en zelf maken. En dat laat ze graag aan ons zien. Wij gaan huisjekijken bij Kelly van der Linden…

Kelly schreef,

Hallo redactie,

Omdat ik het heerlijk vind te kijken hoe mooi anderen hun huisje gestyled hebben met onder andere zelfgemaakte spullen, vond ik het nu tijd mijn zelf gemaakte creaties te delen met jullie.

De wand is gemaakt van vergrijsde delen steigerhout.

image

4 oude fruitkistjes heb ik behandeld met ammonia, grondverf en vervolgens matte witte verf. Ik heb er een glasplaat op besteld en de kratjes aan elkaar vast geschroefd. In het midden kan je decoratie neerleggen.

image
De buffelkop is van otto.nl, de rozen van Action, de emmer van Xenos.
De kast van een winkel die helaas niet meer bestaat. Hoe gaaf is die?!

image
De fruitkistjes heb ik hier onbehandeld gelaten.

image

Ik hoop dat ik het terug zal zien op de Facebookpagina, dat zou heel erg leuk zijn!

Groetjes,

Kelly van der Linden

OVER Carol Kok

Inmiddels kennen we haar allemaal…Carol is een begrip in de Huisjekijken Lifestyle Fangroep op Facebook maar ook op de Huisjekijken website. Toen ze er een tijdje geleden haar ongezouten mening gaf over de hypes en de grillen als muurvulleren, stoelen verven met Annie Sloan en kleien met dé klei van de Action, was iedereen het erover eens; Carol is een geboren blogger. Dat lieten we op de redactie van Huisjekijken niet aan onze neus voorbij gaan en op onze vraag of ze zich bij ons team wilde aansluiten was haar antwoord volmondig JAAAAHHH! Carol blogt over de verslaving met de naam ‘de Huisjekijken Lifestyle Fangroep’!

Bekijk alle artikelen van

GERELATEERDE ARTIKELEN

Geef een reactie