Ninneke’s Corner | Een gulle schep bloemen

een fleurige schep bloemen A (37)Ik ben Jeannine, gelukkig getrouwd, en mama van één zoon, en oma van een kleinzoon. Ik ben ook nog (stief)mama van 4 kinderen, en (stief) oma van 4 kleinkinderen en woonachtig in België. Ik hoop jullie lezers aangenaam te verrassen met mijn columns waar ik het ga hebben over interieur en eten, dagelijkse belevenissen, handige tips creatief om te springen met zelf mooie decoratie te maken en afwisselend met al eens een komisch getint verhaal over de capriolen van de olijke bende eekhoorns…

Voor een fleurige dag,men neme een kleine schep bloemen,en er nog een grotere schep bloemen bovenop.

Een gulle schep bloemen

een fleurige schep bloemen A (37)

Bloemstukjes in houten scheppen

Het kerst gebeuren weer opgeruimd.De boel aan kant.De hoogste tijd wat anders in huis te zetten,voor wat gezelligheid en fleur.Heb deze keer bloemstukjes gemaakt in houten scheppen .Gebruik die soms ook als blikvanger op tafel met wat noten of zo in.

Schep met noten  (3)

Grote bakker schep met walnoten

Heb zo enkele van die houten scheppen.Waarvan één toch vrij grote.Ben er verzot op,ze zijn zo decoratief leuk.Nu prijken ze op tafel.Mama schep en kleintje.Eerst heb ik stukken oase op maat gesneden.De grote schep heb ik half gevuld.Zodat er nog veel van de schep in de kijker valt.De oase even goed onder gedompeld in badje water.Plastic gelegd in de schep.Dan met bloemen vol gestoken.Heb deze keer witte gerbera’s en rode rozen gebruikt.Wat opgevuld met takjes groen,wat steranijs.andere soorten gedroogde vruchtpeuken.In de kleine schep heb ik een verse knoflook bol verwerkt.Die verse soort heeft zo’n mooie paars tintje.Maar ook met één tint van kleur is het mooi.Als je enkel rode bloemen gebruikt,is het een warm geheel.Wat misschien beter past bij de tijd van het jaar.De keuze was echter beperkt in de winkel.Daarmee dat ik er fris wit mee in heb verwerkt.Wat toch best een mooi resultaat leverde.Je weet ik tracht steeds originele bloemstukjes te maken.In items waar je niet meteen zou opkomen.

een fleurige schep bloemen A (14)

Zeg het met bloemen

een fleurige schep bloemen A (15)

Groot en klein

een fleurige schep bloemen A (17)

mooi met de knoflook er tussen

een fleurige schep bloemen A (19)

Detail

een fleurige schep bloemen A (20)

Originele bloemstukjes

een fleurige schep bloemen A (22)

Close up

een fleurige schep bloemen A (23)

Detail

een fleurige schep bloemen A (25)

Lieflijk schepje

een fleurige schep bloemen A (29)

Front zicht

een fleurige schep bloemen A (34)

Frivool fleurig

een fleurige schep bloemen A (35)

Detail

een fleurige schep bloemen A (32)

Knoflook en bloem zij aan zij

een fleurige schep bloemen A (28)

Detail

een fleurige schep bloemen A (37)

een leuk geheel die twee

een fleurige schep bloemen A (39)

één en al fleur

Lieve groet Jeannine alias Ninneke.

Je kan me ook steeds vinden op facebook:Ninneke’s corner

GERELATEERDE ARTIKELEN

Geef een reactie