Blueberry Lane | Trend >> Veren in je huis

hkthumb

Sanne woont samen met haar man Rick, peuter Liz en baby Stef in het altijd gezellige Brabant en is al van jongs af aan bezig met schilderen, schrijven en schuiven (van meubels). Alle creaties en dingen die haar bezighouden zal ze met jullie delen in haar blog blueberry lane, waar ze je ook meeneemt met een kijkje achter de schermen van haar grote passie: meubels restylen. Vandaag laat ze zien hoe je de natuur in huis haalt met… veren!

 

 

 

Soms worden die dingen die je altijd al leuk hebt gevonden ineens helemaal hot.
Neem nou veren. Supersimpel, maar zo prachtig als je ze goed bekijkt. En grijp die kans juist nu, want veertjes zijn hipperdepip! 
Veertjes aan je ketting, veertjes onder je stolp, veertjes achter glas in een lijstje. Alles kan.
Speciaal voor de gelegenheid heb ik een aantal ideetjes voor je uitgezocht waarmee ook jij je huis ‘feather-proof’ kan maken.

 

1

 

2

 

3

 

4

 

5

 

6

 

Heb jij ook veertjes in je huis?

Ben je benieuwd naar nog meer inspiratie, kijk dan eens op mijn blog, blog.blueberrylane.nl

Groetjes Sanne
blueberry lane

 

 

OVER Sanne

Sanne woont samen met haar man Rick, dochter Liz en zoontje Stef in het altijd gezellige Brabant en is al van jongs af aan bezig met schilderen, schrijven en schuiven (van meubels). Alle creaties en dingen die haar bezighouden zal ze met jullie delen in haar blog ‘blueberry lane’, waar ze je ook meeneemt met een kijkje achter de schermen van haar grote passie: meubels restylen!

Bekijk alle artikelen van

GERELATEERDE ARTIKELEN

Geef een reactie