Een bordje wooninspiratie | Marmer is back

Ik ben Janneke, 23 jaar en met mijn blog ‘Een bordje wooninspiratie’ hoop ik jullie mee te kunnen nemen in mijn enthousiasme als het gaat om het maken van nieuwe creaties en combinaties op het gebied van wonen en interieur. Het gebruik van kleuren, materialen, interieurstijlen en accessoires, is wat ik voornamelijk terug laat komen in mijn moodboards. Uiteraard probeer ik daarin mee te gaan met de laatste trends en hoop ik jullie zo te kunnen inspireren. ‘Eet smakelijk!’. 

Wanneer je aan iemand vraagt: ‘Wat vind je van marmer in huis?’, krijg je hierop al snel als antwoord: ‘Daar zou ik zelf niet voor kiezen, want het doet koud en kil aan’. Tot voor twee maanden terug, zou ik precies hetzelfde gezegd hebben. Maar het feit dat je marmer nu weer steeds meer ziet, heeft mij ervan overtuigd dat dit niet zo hoeft te zijn.


Tot voor kort moest ik bij marmer altijd denken aan een steensoort die veel gebruikt wordt voor vloeren en aanrechtbladen, maar nu marmer weer helemaal hip is zie je het veel terug in accessoires voor in huis. Doordat het bij een accessoire al om een kleinere hoeveelheid marmer gaat en je een accessoire tot onderdeel kan maken van een groter geheel, hoeft marmer niet kil en koud over te komen. Het is heel mooi te combineren met andere aardse kleuren en materialen, zoals glas, hout, kurk, koper en andere metalen. En laten kurk en koper nou net ook materialen zijn die we veel zien op het gebied van wonen. Natuurlijk en modern, dat is wat marmer is!

Ik heb mijn mening bijgesteld, jij ook?

Groetjes Janneke

GERELATEERDE ARTIKELEN

Geef een reactie