Huisje Kijken bij | Wilmie

Huisjekijken Bij is onze binnenkijken rubriek die iedere maandagavond en vrijdagmorgen te zien is.

Deze week zijn wij te gast bij Wilmie. Zij woont, zijn Wilmie’s eigen woorden hoor, in een simpel rijtjeshuis. Met haar man pakte ze de woning aan en wij mogen het prachtige resultaat bekijken.  Huisjekijken geeft graag iedereen de kans hun huisje te laten zien onze lezers. Dus ben jij ook trots op je huisje en wil je dit laten zien? Stuur dan een mailtje aan de redactie huisjekijkenredactie@outlook.com

Wij gaan Huisjekijken bij Wilmie Akkermans.

Verder lezen →

 

Hallo, redactie van huisje kijken,

Jullie vragen mensen die trots zijn op hun huis om n foto te sturen. Nou, ik ben heel erg trots op ons huis! We wonen in een simpel rijtjes huis uit de jaren 60, niet erg sfeervol, maar mijn man heeft het afgelopen jaar heel veel werk in een verbouwing gestoken. Het resultaat mag er zijn en bewijst dat ook zo’n huis kan worden omgetoverd tot een sfeervol, warm knus thuis.

image

image

image

image

image

Heel veel materialen hebben we hergebruikt. We hebben onder andere onze oude keuken gehouden, de oude kozijnen in de aanbouw geplaatst en vensterbanken hergebruikt.image

image

image

image

We hebben op marktplaats een heleboel goede koopjes gescoord, en “budgetinkopen” gepimpt.

image

image

image

Ik ben zo blij met het resultaat dat ik het graag deel!

 

Groet,

Wilmie Akkermans Geleen

 

 

OVER Carol Kok

Inmiddels kennen we haar allemaal…Carol is een begrip in de Huisjekijken Lifestyle Fangroep op Facebook maar ook op de Huisjekijken website. Toen ze er een tijdje geleden haar ongezouten mening gaf over de hypes en de grillen als muurvulleren, stoelen verven met Annie Sloan en kleien met dé klei van de Action, was iedereen het erover eens; Carol is een geboren blogger. Dat lieten we op de redactie van Huisjekijken niet aan onze neus voorbij gaan en op onze vraag of ze zich bij ons team wilde aansluiten was haar antwoord volmondig JAAAAHHH! Carol blogt over de verslaving met de naam ‘de Huisjekijken Lifestyle Fangroep’!

Bekijk alle artikelen van

GERELATEERDE ARTIKELEN

Geef een reactie