Paintings by Wilma | inspiratie

Wilma woont samen met haar man , 2 puberzonen en 2 katten in Bruchem in de Bommelerwaard . Haar passie is schilderen . Het wel en wee over deze uit de hand gelopen hobby zal ze met jullie delen in haar blog Paintings by Wilma. Wekelijks zal zij iets vertellen over o.a.haar inspiratie en haar nieuwste werk.

Het is weer zover , boodschappen doen. Er kan nu eenmaal niet altijd geschilderd worden. Als ik mijn boodschappenbriefje bijwerk werp ik nog een laatste blik op mijn eendenschilderij in wording. Als ik nu opschiet kan ik misschien van middag nog even schilderen.

1

Onderweg naar de supermarkt in een naastgelegen dorp rijd ik door de weilanden, het zonnetje begint te schijnen, heerlijk. HAPPY FEELING!!! Ik verbaas me over zoveel verschillende kleuren… wauw dit wil ik ook nog een keer schilderen. Bijna voorjaar en dan bedenk ik me dat binnenkort de koeien er ook weer zullen lopen.

2

Wauw, dat wil ik ook, zo 1- tje in de dauw lijkt me prachtig , zou ik dat kunnen? Zo gaat dat met mijn fantasie…..

Alweer inspiratie genoeg van zo’n klein ritje. Even later loop ik met mijn volle kar weer naar buiten , het zonnetje schijnt inmiddels volop. Ik denk weer even aan mijn nieuwe projecten , weilanden , koeien in de mist.

3

En kijk daar loopt boer Geert van ‘Boer zoekt vrouw’. Oh nee,  toch niet! Hij leek er wel verdacht veel op.

Het moet niet gekker worden met mijn fantasie!!!

Bovendien staat er nog een Schotse Hooglander op mijn ezel. Eerst maar ‘s afmaken.

4

Wordt vervolgd…

Fijne dag, Wilma

Ik ben te vinden op:

www.facebook.com/PaintingsByWilma

www.wilma.exto.nl

 

GERELATEERDE ARTIKELEN

Geef een reactie