Ninneke’s Corner | Boeketje knoflook

Boeketje knoflook A (3)Ik ben Jeannine, gelukkig getrouwd, en mama van één zoon, en oma van een kleinzoon. Ik ben ook nog (stief)mama van 4 kinderen, en (stief) oma van 4 kleinkinderen en woonachtig in België. Ik hoop jullie lezers aangenaam te verrassen met mijn columns waar ik het ga hebben over interieur en eten, dagelijkse belevenissen, handige tips creatief om te springen met zelf mooie decoratie te maken en afwisselend met al eens een komisch getint verhaal over de capriolen van de olijke bende eekhoorns…

We verwerken heel wat knollen knoflook vandaag,en toch hebben we geen last van een knoflook adem…

Boeketje knoflook

Knoflook torentje  A (4)

Simpel te maken

Wat ik zeker altijd in huis heb is knoflook.Het is gezond en lekker.Bovendien ook zeer mooi van uitzicht.Een streng knoflook geeft een landelijk gegeven ergens hangend.Of op schaal gepresenteerd.Zelfs er een bloemstuk van te maken,oogt mooi.Het is super eenvoudig.Een mooie kelk uitzoeken.Piepschuim krans met gedroogde sisal of dergelijke bekleden.Krans op de kelk zetten.De bollen knoflook er ondersteboven in schikken.Heb gekozen voor verse knoflook.Die heeft zo nog een mooi purper tintje.Nog wat takjes groen erbij steken.Kan ook met takjes verse kruiden,dragon,tijm of salie.En je hebt in een mum van tijd,wat leuks op tafel staan.Je kan het zo een tijd laten staan.Tot je wat anders op tafel wil laten prijken.De knoflook kun je gewoon nog gebruiken om te koken.Geen verspilling,geen verslenste bloemen die je ditmaal moet weg kieperen.Het ruikt weliswaar anders als een bos rozen.Maar het ruikt zeker niet verkeerd.

Knoflook torentje  A (17)

Leuk toch

Knoflook torentje  A (1)

Mooi die verse knoflook met dat purper tintje

Knoflook torentje  A (5)

Detail

Knoflook torentje  A (6)

Hoe mooi is knoflook wel

Knoflook torentje  A (8)

Mooie blikvanger op tafel

Knoflook torentje  A (11)

stilleven met knoflook

Boeketje knoflook A (3)

Mooi op tafel

Boeketje knoflook A (4)

Charmant landelijk gegeven

 

Lieve groet Jeannine alias Ninneke

Je kan me ook vinden op facebook:Ninneke’s corner

GERELATEERDE ARTIKELEN

Geef een reactie