Marley de HK hond | TIP

 

 

 

 

 

 

Mijn naam is Nicole van Stiphout ik ben het bazinnetje van Marley de HK hond. Ik woon samen met mijn man, 2 honden (Marley en Moos) en kater Wickie in een boerderijtje anno 1855. Ik ben de even weken te volgen met mijn blog over Marley de HKhond, gefotografeerd in ons landelijke interieur. Marley is een prachtige hond en vind het geweldig om te poseren. Ze zal om de week voorbij komen en je kunt dan tevens een kijkje nemen in ons interieur om inspiratie op te doen. Veel kijk en leesplezier!

Vandaag is het precies een jaar geleden dat Wickie bij ons kwam wonen. Deze schattige foto kwam ik tegen. Wat een klein, schattig katertje was het destijds. Nu is ie nog steeds schattig, alleen 3x zo groot geworden. Het duurt 4 jaar voordat dit ras (Maine Coon) uitgegroeid is. Wickie is een kater en niet gecastreerd en zal rond de 11 kilo gaan wegen.

17b

Ik had een foto geplaatst op huisje kijken happy feeling van deze gerestylde oude kartonnen doos. Wat een hoop leuke reacties! Het geeft een kick om van iets simpels iets moois te maken. De doos is geschilderd met krijtverf van Painting the Past, tint monument grey. De letters heb ik d.m.v. een sjabloon erop geschilderd. Binnen 1,5 uur heb je een mooie creatie in je keuken staan, ideale oplossing!

17a

Nog een foto van Marley en Wickie uit de oude doos: de schuur waar mijn opgeknapte meubels in staan en waar ik workshops geef was bijna een jaar geleden nagenoeg leeg. De nieuwsgierige dieren kwamen even inspecteren. Nu is het een gezellige ruimte geworden, met een grote stoere tafel in het middenwaar je met 10 man gezellig aan kan zitten.

17aa

Neem eens een kijkje op onze website: Queseradevie of volg ons op Facebook

Fijne zondag nog!

Lieve groet van Nicole

 

GERELATEERDE ARTIKELEN

Geef een reactie