Foto van de maand | winnaar HK ratan hartje en foto op de cover blogmagazine februari

Ons foto-album op de website is een grote database boordevol woon- en lifestyle inspiratie. En bovendien interactief. Dat betekent dat je zelf mee kunt helpen deze database te vullen met je mooiste ideetjes voor in en om het huis onder het motto ‘share the happy feeling!’ Bovendien maak je dan kans om als winnaar van de foto van de maand een Huisjekijken rattan hartje te winnen en je komt een maand lang met je foto op de cover van het Blogmagazine van Huisjekijken, doe mee !

Uit alle mooie foto’s en ideetjes die er via ons album binnen komen trekken we maandelijks een winnaar van de ‘foto van de maand’ die wordt beloond met het felbegeerde ratan Huisjekijken hartje. Deze maand heeft deze foto gewonnen, ingezonden door Lizzy:

januari lizzy

Gefeliciteerd!

Je mag je gegevens sturen aan de redactie: huisjekijkenredactie@outlook.com En van het februarinummer van ons online blogmagazine siert jouw foto de cover!

Wil jij ook kans maken op zo’n leuk HK ratan hartje en met jouw foto op de cover staan? Upload je foto dan in ons foto-abum op de website!

 

 

 

GERELATEERDE ARTIKELEN

Geef een reactie