Huisje Kijken Bij | Tjanna

 

 

Huisjekijken Bij is onze binnenkijken rubriek die iedere maandagavond en vrijdagmorgen te zien is.

Deze week zijn wij te gast bij Tjanna. Dat je echt geen landhuis hoeft te hebben om een gezellig huisje te hebben bewijst Tjanna. Zij maakte van haar tussenwoning een heerlijke plek voor haar en haar dochtertjes. Kijk zelf maar. Zij geeft het perfecte voorbeeld van hoe je het heel erg leuk kunt maken.  Huisjekijken wil graag iedereen de kans geven hun paleis te tonen en delen met onze lezers. Dus wil jij ook je paleisje laten zien? Stuur dan een mailtje aan de redactie huisjekijkenredactie@outlook.com

Wij gaan Huisjekijken bij Tjanna Oosterwal.

Verder lezen →

 

Hallo huisje kijken,

Ik had een mooi vrijstaand huisje maar door minder leuke omstandigheden heb ik daar afstand van gedaan door scheiding. Ik woon nu in een tussenwoning met mijn 2 meiskes. Het is vast niet een huis wat jullie gebruiken voor jullie site…maar dacht waag een gok…om dat je van een simpele tussenwoning ook iets moois kan maken.image

image

image
image

image

image

image

image

image

image

 

image

image

 

image

image

image

image

 

image

image

image

image

imageGroetjes,

Tjanna Oosterwal.

 

 

OVER Carol Kok

Inmiddels kennen we haar allemaal…Carol is een begrip in de Huisjekijken Lifestyle Fangroep op Facebook maar ook op de Huisjekijken website. Toen ze er een tijdje geleden haar ongezouten mening gaf over de hypes en de grillen als muurvulleren, stoelen verven met Annie Sloan en kleien met dé klei van de Action, was iedereen het erover eens; Carol is een geboren blogger. Dat lieten we op de redactie van Huisjekijken niet aan onze neus voorbij gaan en op onze vraag of ze zich bij ons team wilde aansluiten was haar antwoord volmondig JAAAAHHH! Carol blogt over de verslaving met de naam ‘de Huisjekijken Lifestyle Fangroep’!

Bekijk alle artikelen van

GERELATEERDE ARTIKELEN

Een reactie op “Huisje Kijken Bij | Tjanna

Geef een reactie