Ninneke’s Corner | Mix and match

mix and match A (3)Ik ben Jeannine, gelukkig getrouwd, en mama van één zoon, en oma van een kleinzoon. Ik ben ook nog (stief)mama van 4 kinderen, en (stief) oma van 4 kleinkinderen en woonachtig in België. Ik hoop jullie lezers aangenaam te verrassen met mijn columns waar ik het ga hebben over interieur en eten, dagelijkse belevenissen, handige tips creatief om te springen met zelf mooie decoratie te maken en afwisselend met al eens een komisch getint verhaal over de capriolen van de olijke bende eekhoorns…

Durf te combineren

Mix and match

mix and match A (13)

Gedurfd combineren

Heb je servies goed staan waar er al enkele van gesneuveld zijn?Ben je ook zo gek op servies en heb je kasten ermee vol staan.Durf te combineren.Een verscheidenheid aan kleur en prints,kan net ook heel leuk samen gaan.Brocante en nieuw.Stoer en landelijk.een duur servies met een goedkoper mengen.het kan allemaal.Probeer allerlei samen uit,kijk wat mooi is.Je kan zo een heel nieuwe kijk op tafel krijgen,door te mixen.Dus is je servies niet compleet meer.Verkrijg je zo weer misschien een voltallig geheel.Wat ook leuk is telkens voor elke persoon het net anders te doen.De één het dinerbord van het ene servies,de persoon ernaast van een ander servies.Wissel de soepborden dan ook zo om.Zodat je overhand een verspringend leuk effect verkrijgt.Ik koop ook dikwijls gewoon van elk 2 stuks.Als ik en mooi servies spot in de winkel.Twee dinerborden,twee dessertborden en twee soepborden.Die gebruik ik dan zo.De kinderen zijn het huis al uit.Hoef niet perse zo van elk 6 stuks aan te kopen.Soms mix ik dan door elkaar.Verbazend wat wel bij elkaar kan passen.Moesten we dat aanpassen in onze kledij.Zou het gelijk een varken op een tank lijken.Maar met servies oogt het wel leuk. Zo heb ik in de afslag twee nieuwe serviezen gekocht.Waarvan één bij Zara Home met een wat blauw-groenige print met bloemen en vogel op afgebeeld;Een andere met rode charmante print van bij Casa.Thuis bleken ze ook aardig samen te wezen.alsook met nog andere uit de kast.

mix and match A (1)

Van bij Zara Home

mix and match A (2)

Gemixt met het andere nieuwe rood-witte servies

mix and match A (3)

Daarboven op een klein schaaltje van bij de Action

mix and match A (4)

Mix and match

mix and match A (5)

Staat beeldig leuk

mix and match A (6)

Detail

mix and match A (8)

Nieuwe aanwinst rood-witte servies van bij casa

mix and match A (10)

Verschillende prints bij elkaar

mix and match A (11)

Gewoon leuk

mix and match A (13)

verschillende kleuren en prints,het kan dus wel

mix and match A (14)

gemengd met het koolblad servies

mix and match A (15)

Detail

mix and match A (16)

Gemengd met een oriëntaals servies van bij Casa

mix and match A (17)

Mooi gegeven

mix and match A (18)

Detail

mix and match A (19)

Combineren

 

Lieve groet Jeannine alias Ninneke.

Je kan me ook vinden op facebook:Ninneke’s corner

GERELATEERDE ARTIKELEN

Geef een reactie