Happy Healthy lifestyle | Bananenbrood zelf maken

20160104_193524Recept Bananenbrood

ingrediënten voor 1 cake in een blik van 23 cm

3 rijpe bananen

3 eieren

150 gr amandelmeel

60 gr dadels

2 tl bakpoeder

50 gr cacaonibs of pure chocolade

75 gr gemengde noten ongebrand

30 gr kokosrasp

snuf zout

Stop alle ingrediënten in de keukenmachine en meng tot een glad geheel. Plaats alles in een ingevet cakeblik. Zet de cake in de oven op 175 graden en minimaal 25 minuten, check tussentijds of de cake gaar is door met een houten prikker in het midden van de cake te prikken en kijken of de prikker droog is. Zo ja is de cake gaar.

Eet smakelijk!

20160104_193529

OVER Huisjekijken
Huisjekijken

De missie van Huisjekijken is elkaar inspireren op het gebied van woon- en lifestyle. Wij geven onze leden, door middel van deze internetsite en diverse social media, de mogelijkheid om ideeën uit te wisselen. Get Inspired For A Happy Feeling!

Bekijk alle artikelen van

GERELATEERDE ARTIKELEN

Geef een reactie