REDACTIONEEL | BLOGGER GEZOCHT ?

✓BLOGGER GEZOCHT!

WIL JE DEEL UITMAKEN VAN HET TEAM VAN HUISJEKIJKEN (vrijwillig)?

Heb je een grote passie voor schrijven en spotten van vernieuwende of bijzondere trends? Ben jij altijd op de hoogte van de nieuwste snufjes ? En heb je zin om blogger te zijn van één van meest toonaangevende blogs?

Dan ben jij misschien één van de bloggers die we zoeken bij Huisjekijken.oproep-DIY

WAT HOUDT HET IN? Als Huisjekijken blogger is het je voornaamste taak om één of meerdere keren per maand een blog te schrijven voor www.huisjekijken.com. Je levert je blog aan volgens vaste afspraak en verzorgt zelf kwalitatief mooi beeldmateriaal (zelf fotograferen). We werken met WordPress.
We zijn nog opzoek voor de rubrieken KIDSSTUFF | HUISDIEREN | FASHION BEAUTY | WOONSTIJLEN MAROC, SPAANS, NORDIC, LANDELIJK STOER | DIY| BODY & MIND. Maar we staan ook open voor nieuwe ideeen.

Wij bieden we je:
* Een belangrijke rol als als blogger van www.Huisjekijken.com
* Deel uit te maken van een geweldig leuk team met een jaarlijks bloggerborrel
* Persoonlijke ontwikkeling en een mooie ervaring voor op je CV
* Exclusieve toegang tot onze Huisjekijkenteam facebookgroep
* Mogelijkheid tot gratis promotie van jouw eigen blog
* Het eventueel genereren opdrachten via ons netwerk door de hoge pagevieuws per maand van min. 100.000.

WIE BEN JIJ? Je hoeft geen profesionele achtergrond te hebben maar een gezonde Passie voor je interesse. Als je je in de bovenstaande punten herkent, dan ben jij misschien de blogger die wij zoeken om ons team te versterken!

Stuur je mail naar Huisjekijkenredactie@outlook.com o.v.v. Blogger gezocht en vertel kort waar je interesse ligt en hoe vaak je zou willen bloggen.

Groetjes | Team Huiskjekijken

nb. Deze oproep is voor particulieren. Voor bedrijven kunnen we gesponsorde ruimte aanbieden. Geef dan een mail voor meer informatie aan Support@huisjekijken.com o.v.v. gesponsorde blog ruimte.header get inspired for a happy feeling

OVER Huisjekijken
Huisjekijken

De missie van Huisjekijken is elkaar inspireren op het gebied van woon- en lifestyle. Wij geven onze leden, door middel van deze internetsite en diverse social media, de mogelijkheid om ideeën uit te wisselen. Get Inspired For A Happy Feeling!

Bekijk alle artikelen van

GERELATEERDE ARTIKELEN

5 reacties op “REDACTIONEEL | BLOGGER GEZOCHT ?

  1. Pinkback: Alberto

  2. Pinkback: allen

  3. Pinkback: todd

  4. Pinkback: rick

Geef een reactie