Huisjekijken bij | Iske

huis 2 bewerktHet huisje van Iske Geertman is gelegen in Zeeland, in het gehuchtje Turkeije. Turkeije ligt in West Zeeuws Vlaanderen vlakbij de Belgische grens. Het huisje is meer dan 100 jaar oud en is een oud slaven/arbeiderswoninkje geweest. Wij gaan huisjekijken bij Iske…

Leven op nummer 21 in de 21e eeuw!

huisnummer bewerkt

Ik ben hier opgegroeid maar voor studie en werk vertrokken naar de Randstad. In 2007 werd mij de mogelijkheid geboden om het huisje te kopen. Het was een hele klus om het bewoonbaar te maken maar het is een heerlijke mix van oud, nieuw en mij geworden.

woonkamer bewerkt

Ik heb er jaren over gedaan om dit resultaat te krijgen. Het moest ontwikkelen en dat doet het nog steeds, net als de omgeving.

eettafel bewerkt

Het gebied achter Turkeije wordt teruggegeven aan de natuur en dat zorgt er voor dat je daar prachtig kunt fietsen en wandelen. Het toerisme trekt naar de kust. Als ik zin heb in een strandwandeling dan ben ik binnen 10 minuten aan zee. En als het me echt te rustig wordt dan rijd ik in een half uurtje naar het bruisende Gent of Brugge.natuur collage bewerkt

Lilo en Stich (mijn twee katten) leven hier permanent, ik de helft van de week. De andere helft ben ik in Amsterdam om te werken.

slaapkamer bewerkt

In de zomer doe ik niets liever dan de rommelmarkten afstruinen. Je vindt dan ook een mengelmoes van alles wat ik gevonden, gekregen of gekocht heb. Eigenlijk is niets nieuw ;-)

keukenrek bewerkt

In de tuin mag alles groeien en bloeien en in het voorjaar zie je al een bonte verzameling van kleuren ontstaan.

huis bewerkt

De badkuip op pootjes heb ik gevonden in een oud vervallen en verlaten huis en is mijn favoriet in de winter. Heerlijk relaxen en opwarmen.Badkamer collage 2 bewerkt

Badkamer collage bewerkt

Vrienden, familie en kennissen komen hier graag, en steeds vaker komt het voor dat kennissen van kennissen vragen of ze ook een keertje mogen komen…

Groetjes,foto boekenkastje bewerkt

 Iske

GERELATEERDE ARTIKELEN

Geef een reactie