Marley de HK hond | VACHTJE

Mijn naam is Nicole van Stiphout ik ben het bazinnetje van Marley de HK hond. Ik woon samen met mijn man, 2 honden (Marley en Moos) en kater Wickie in een boerderijtje anno 1855. Ik ben de even weken te volgen met mijn blog over Marley de HKhond, gefotografeerd in ons landelijke interieur. Marley is een prachtige hond en vind het geweldig om te poseren. Ze zal om de week voorbij komen en je kunt dan tevens een kijkje nemen in ons interieur om inspiratie op te doen. Veel kijk en leesplezier!

Het schapenvachtje blijft mijn favoriet als accessoire op een foto. Wanneer ik een meubelstuk heb opgeknapt en fotografeer, staat 9 van de 10 keer het vachtje erbij op. Vorig jaar had ik het vachtje in mijn collectie, dit is een showmodel. Helaas is dit model niet meer leverbaar, ik ben nog op zoek naar een mooi alternatief. Dit vachtje is nu de slaapplek geworden van Wickie.

blogb

Winterwonderland, dat gevoel had ik vorige week maandag toen ik ‘s ochtends uit het raam keek. Wat zag de tuin er prachtig uit, net een sprookje. Marley mee naar buiten genomen voor een foto shoot. Met de wollen shawl om had ze het nog steeds koud. Ze wilde niet gaan zitten en wilde zo snel mogelijk weer naar binnen om voor de houtkachel te gaan liggen.

bloga

In maart start ik met het gegeven van de voorjaarsworkshop, het wordt een stoere krans, gemaakt van gipskruid. Inkopen van het materiaal is nog niet zo gemakkelijk, ik heb gelukkig nog een paar weken om op zoek te gaan. Wordt vervolgd….

blogc

Neem eens een kijkje op onze website: Queseradevie of volg ons op Facebook

Fijne zondag nog!

Lieve groet van Nicole

 

GERELATEERDE ARTIKELEN

Geef een reactie