Ninneke’s Corner | Bloemstukken met mos op boomschijven

Ik ben Jeannine, gelukkig getrouwd, en mama van één zoon, en oma van een kleinzoon. Ik ben ook nog (stief)mama van 4 kinderen, en (stief) oma van 4 kleinkinderen en woonachtig in België. Ik hoop jullie lezers aangenaam te verrassen met mijn blogs waar ik het ga hebben over interieur en eten, dagelijkse belevenissen, handige tips creatief om te springen met zelf mooie decoratie te maken en afwisselend met al eens een komisch getint verhaal over de capriolen van de olijke bende eekhoorns…

Een verzamelactie mos tijdens een wandeling leidde tot………….

Bloemstukken met mos op boomschijven

Bloemstukken met mos op boomsschijven  (2)

Creatief met natuur elementen

Ik krijg er maar niet genoeg van.Van het zachte groene mos in het bos.Zo mooi om te aanschouwen.Het is in de natuur waar ideeën zich verzamelen.Ik vergaar ook af en toe een kistje met het natuur element.Het is zo een dankbaar iets om creatief mee om te springen.Wat deze keer leidde tot enkele bloemstukken.Ik heb 2 halve oase bollen,van verschillende grote.Een kleedje voorzien van mos en in de bloemetjes gezet.Geplaatst op wat boomstam schijven.Komt dit mooi tot zijn recht.De houten schop heb ik er ook aan aangepast.Zodat het een geheel vormt.Eerst heb ik de halve oase bollen weer op zwemles gestuurd.Ze gedeeltelijk met mos bekleed.Vast gezet met krammen.Dan de bloemen kort schuins afgeknipt.En deze dan in de oase geprikt.Een snoer met parels er tussen vast gestoken met krammen.De bollen op schijven boomstam gezet.Nu staan ze als eilanden groep op de grote tafel in de keuken.Mooi te wezen in hun eenvoud.

Bloemstukken met mos op boomsschijven  (4)

Liefelijk zachte kleuren

Bloemstukken met mos op boomsschijven  (6)

Mooi contrast het zachte met het robuuste van het hout

Bloemstukken met mos op boomsschijven  (10)

Detail

Bloemstukken met mos op boomsschijven  (11)

Torentje

Bloemstukken met mos op boomsschijven  (12)

Houten shop gevuld

Bloemstukken met mos op boomsschijven  (13)

Detail

Bloemstukken met mos op boomsschijven  (15)

Duo

Bloemstukken met mos op boomsschijven  (16)

Mooi trio

Bloemstukken met mos op boomsschijven  (19)

Flinke schep fleur

Bloemstukken met mos op boomsschijven  (21)

Close up

Bloemstukken met mos op boomsschijven  (24)

Op tafel

Bloemstukken met mos op boomsschijven  (25)

Eilandjes vormen

Bloemstukken met mos op boomsschijven  (26)

Beetje lente gevoel uitscheppen

Bloemstukken met mos op boomsschijven  (2)

Charmant

Ik vind het een mooi contrast zijn.De zachte lieflijke kleuren van de bloemen en het mos.Met het robuuste van het hout. Schattig en toch ook een beetje stoerheid erbij aanleunend.De frisse zachte kleuren zorgen ook al voor toch al wat lentegevoel.Waar ik halsreikend toch al naar uitkijk.

Lieve groeten Jeannine alias Ninneke.

Je kan me ook vinden op facebook:Ninneke’s corner

GERELATEERDE ARTIKELEN

Geef een reactie