That’s what fans are for | Feeling hot…

imageInmiddels kennen we haar allemaal…Carol is een begrip in de Huisjekijken Lifestyle Fangroep op Facebook maar ook op de Huisjekijken website. Toen ze er een tijdje geleden haar ongezouten mening gaf over de hypes en de grillen als muurvulleren, stoelen verven met Annie Sloan en kleien met dé klei van de Action, was iedereen het erover eens; Carol is een geboren blogger. Reden genoeg om Carol te vragen zich als blogger bij ons team aan te sluiten. Vanaf nu kun je regelmatig genieten van haar heerlijke schrijfstijl. Ken jij onze fangroep op Facebook nog niet? Na Carol’s verhalen twijfel je geen seconde meer en meldt jij je meteen aan…. En dat vinden we hartstikke gezellig!

Haar eerdere blogs hebben we natuurlijk voor je in een handig rijtje gezet. 

 

Feeling hot..

Ben sjo bnij dat banuari voobij is.. O wacht, eve mun neusj sjnuiten.    Ja, hij kan weer. Ben dus zo blij dat januari voorbij is. Dat ga ik ook hebben met februari hoor. Elke maand die voorbij is deze periode is een stapje dichterbij de lente namelijk. Ik haat winters. En dan kan de hele wereld me vertellen dat we zo’n zalige zachte winter hebben…ik haat hem toch. Ik graaf me dan ook het liefst volledig in en ik heb het gedaan ook. Met hond en dekens. In meervoud inderdaad. Want ik had, en heb het nog steeds, zó koud. Én heet! Mijn hersens zijn snot geworden. En dat komt me mijn neus uit. Mijn ogen tranen of ik nét 3 kilo uien heb staan snijden. Al wekenlang. Kreeg zelfs de tip dat ik ze onder water moest houden. Die uien dus. Water? Het zweet gutst onophoudelijk vanaf mijn haargrens naar beneden. En ik lig bibberend ingegraven. Ik doe dus, behalve als het echt moet, niet zoveel momenteel.image

Maar… heb wel weer een boel geleerd. Want mijn iPad lag natuurlijk wel gewoon gezellig bij me.

Ik weet nu dus dat bloembollen he… die mogen niet meer bloeien! Dat is uit! Zodra ze gaan bloeien is de lol eraf. Ja echt! Heb ik verdorie 7 weken lang naar mijn amaryllis zitten staren. Zowat de champagne opengetrokken toen ie eindelijk ging bloeien… Blijkt dat ‘uit’ te zijn. Zelfde met mijn witte druifjes. Zijn dus helemaal niet hot. Nu klopt dat wel want aangezien ik te belazerd was om in de regen naar de kliko te lopen heb ik de druiven zo in de nepsneeuw laten zakken waar met kerst nog een kaars in stond. Ik vond het dus best cool maar ‘t blijkt dus niet hot.image

 

Wel hot is haardhout. Maar niet in de haard. Dat is voor de show. Gewoon neerleggen! In een open vak in je kast. In je draadmand. Helemaal hot. Geen haard? Geeft helemaal niks joh! En of je nou stoer en sober woont of Scandinavisch. Haardhout kan altijd. Ik had ook nog wel een leuk plekje maar helaas was hier al het haardhout nét op. ‘Er staat nog een hele doos oude kranten als je brand wil stichten hoor’ riep manlief.  ‘Uh..bedankt schat..’  Wist hij veel…image

 

En cactussen. Die trend is er al even en als je nu nog geen cactus hebt he.. Sjonge, dan loop je zo achter. Ik vind het zulke onaangename dingen. Ze zijn ook gewoon onaardig. Ze moeten je niet. Ze hebben niet voor niets stekels. En de ergste zijn nog wel die sneakerige cactussen. Die met die hele fijne witte haartjes. Dat je denkt dat je ze kunt aaien. Nou… Doe het niet want je hebt maandenlang die stekeltjes in je huid. Geloof me maar gerust! Het zijn gewoon krengen, ze willen niet eens verzórgd worden. Nu moet je, en das dan wel weer handig, eigenlijk ook wel een stolp hebben. En daar kan dan mooi die cactus onder. Achter glas is een prima plek hihi…

image

 

Neptaartjes en bonbons van zoutdeeg /brooddeeg zijn het ook helemaal. En tulbanden van beton. Ik vind ze énig. En fantastisch voor de lijn natuurlijk. Zit geen calorie in! Natuurlijk gaan er wel een paar diëtistes failliet maar voor de tandartsen is het leuk hoor. Weet zeker dat menig tandarts met een big smile de boor ter hand neemt. En zo’n tulband van beton is ook nog eens een geweldig wapen tegen inbrekers. Die zien ze echt niet aankomen…image

 

O, en..en die zag ik niet aankomen…. de kersttrends 2016 zijn óók al bekend. Liefdevol door een tuincentrum in Duiven vast op Facebook gezet. Die zal ik jullie dus niet onthouden. Je kunt maar op tijd zijn he.image

 

Ik kon me helaas niet compleet ingraven. Dus afgezien van het feit dat ik, weliswaar op een erbarmelijk  laag niveau, moedertje bleef spelen tutte ik me op voor een afspraak bij een makelaar. Volkomen zinloos natuurlijk.  Een autoritje van 10 minuten en een even lange niesbui verder had ik panda-ogen, een piponeus, zag mijn haar eruit of ik rechtstreeks uit het regenwoud kwam en klonk mijn stem alsof iemand met zijn nagels over een schoolbord kraste terwijl ik een irritant goed uitziende en knap geklede makelaar een zweterige hand gaf en me aan hem voorstelde. En me stiekem afvroeg waar toch die grijze met die buik gebleven was..  Kort gezegd? Ik was hot en steamy. Hij ook…helaas.image

 

Ik heb daar twee uur interessant zitten kijken terwijl manlief de interessante vragen stelde en ik alles subiet vergat. Hersenen van sn.. he hahaha. In ieder geval, we hebben de verkooptekening van het eventueel aan te kopen appartement in handen. En ik moet zeggen… Dat zou met verplaatsen van, uhm even tellen, 3 wanden.. Het weglaten van 2 andere wanden en dan de keuken anders en de badkamer ook. Én het omdraaien van wat deuren en verder nog tig aanpassingen best leuk kunnen worden. Mja, best leuk. Krijg het er warm van. Of koud…

Waar zijn mijn tissues? En kan ieband een kobbetje kibbezoeb voor me maken?image

 

Op jullie gezondheid!

Als altijd

 

Cheers

Carol

 

 

Ps. Niets, maar dan ook geen enkel woord, in deze tekst is bekritiserend of neerbuigend bedoeld

 

 

OVER Carol Kok

Inmiddels kennen we haar allemaal…Carol is een begrip in de Huisjekijken Lifestyle Fangroep op Facebook maar ook op de Huisjekijken website. Toen ze er een tijdje geleden haar ongezouten mening gaf over de hypes en de grillen als muurvulleren, stoelen verven met Annie Sloan en kleien met dé klei van de Action, was iedereen het erover eens; Carol is een geboren blogger. Dat lieten we op de redactie van Huisjekijken niet aan onze neus voorbij gaan en op onze vraag of ze zich bij ons team wilde aansluiten was haar antwoord volmondig JAAAAHHH! Carol blogt over de verslaving met de naam ‘de Huisjekijken Lifestyle Fangroep’!

Bekijk alle artikelen van

GERELATEERDE ARTIKELEN

Geef een reactie