Lyana’s Impressions | De grote broodplank, even voorstellen

12572953_1092039430848010_8310374634632057762_nLyana is een bezig bijtje en is een gepassioneerd DIY, en woonstijlen fan, en veranderd vaak qua styling in haar huis. Ze blogt over DIY en woonstijlen vooral  landelijk stoer, en ook met de body and mind heeft ze ervaring en zal dat ook met ons gaan delen. Het hele pakket voor een Happy Feeling, volg haar blogs voor leuke inspiratie …

Hi ik ben Lyana, en het lijkt me ontzettend leuk om maandelijks een blog voor jullie te schrijven over oa. DIY, en woonstijlen vooral landelijk stoer, en eventueel ook body and mind, heb op diverse vlakken ervaring, fotografeer ook veel. Vandaag de aftrap voor mijn eerste blog voor jullie;

Ik ben gisteren even op pad geweest, naar een voor vele bekende winkel. En zag daar deze mooie broodplank liggen, die moest ik natuurlijk hebben.Wat ik ermee ging doen, ach dat zag ik thuis wel weer.Thuis even mijn inspiratie de vrije loop laten gaan, en daar kwam al snel iets uit voortvloeien.Wat haakjes in de plank bevestigt, kopjes die geen dienst deden uit de kast gehaald, ja en dan, alleen die kopjes erop was ook een beetje saai,wilde wat kleur toevoegen, en bedacht me ineens ik heb nog een plantje wat steeds van plaats verwiseld, en nog oase liggen.Dus dat maar eens tevoorschijn gehaald, de kopjes met oase gevuld, en het plantje ontdaan van het potje, en alle takjes eruit gehaald, en deze takjes in de oase gestoken.De kopjes zagen er nu vrolijk uit,haakjes bevestigt op de plank en de kopjes eraan gehangen, en voila, mijn plank is klaar :)

Deze hangt nu te pronken in de keuken!!

12647401_1092039410848012_8788257615505415983_n

Tot mijn volgende blog ben je er dan ook weer bij ?

Groetjes Lyana’s Impressions

 

OVER Lyana s Impressions

Ik ben Lyana, moeder van 3 kinderen, en woonachtig in het mooie Overijssel. Ik hoop dat ik jullie als lezers kan inspireren en kan laten genieten van mijn columns betreft, interieur en styling, DIY,creaties die ik zelf maak, en natuurlijk mijn eigen woongenot.

Bekijk alle artikelen van

GERELATEERDE ARTIKELEN

Geef een reactie